⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baştan sona çok kötü oynadık. Uğurcan gibi bir kaleci varken Günay ile oynamak büyük bir ahmaklık ve kaybetmeyi kabullenmişliktir. Fener Guendouzi başta gayet iyiydi. Biz kaybedince yapı diye ağlamayız tebrik ederiz. Yapacak bişey yok. Sezon kaldığı yerden devam ediyor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergence ehehehheheheh diye küfürlü bi paylaşımı ima eden tweet

Maymun telefonda adanmış hayatlarin umudu falan dinliyo

Yani rezilce
kendilerine yakışır şekilde şerefsizce yani.... burayi okuyan fenerliler. dün en mutlu gününüzdü tadini cikarin Allah hepinizin belasını versin

Yeni bilgi geldi.
Aslında maçı kazanmak istememişiz.
Söylenene göre müzede kupa koyacak yer kalmamış.
Sonraki kupaları koyacak yeni yerler için çalışmalara ara verilmeden devam ediyormuş.

Bizimkiler ne zannetti merak ediyorum. Fenerbahçe mücadele etmeyecek alın siz kupayı eve gidin diyecek mi zannettiler? Takım en ufak bir istek göstermedi..

Gerçekten ilginç. Pek hevesli olmadıklarını maç esnasında gördük zaten, ama maç sonrası çıkıp zaten pek hevesli değildik açıklamaları benim gözümde skandal. En büyük rakibimize nasıl bu şekilde kupa hediye ederler anlamış değilim.

Bizimkiler ne zannetti merak ediyorum. Fenerbahçe mücadele etmeyecek alın siz kupayı eve gidin diyecek mi zannettiler? Takım en ufak bir istek göstermedi..
Bizimkilerin hafife aldığını hiç zannetmiyorum rakibin orta sahası bize ters geldi adamlarda hem İsmail hem Guendouzi resmen pres makinasına dönüştüler direk Yunus'u yok ettiler yüzünü bile kaleye çevirtmeden sürekli top kaybettik.

Zaten Yunus etkisiz kaldığı maçlarda Sane'de benzer şekilde etkisiz kalabiliyor çünkü al ver yapabileceği bir adam olmayınca tamamen kilitleniyor.

Geriye Osimhen jokeri yoksa o maç en iyi ihtimal beraberlik oluyor.

Adam gibi transfer yapmazsak muhtemelen lig maçında da benzer senaryo olacak 10 numara'da baskıyı kaldıramayan adamla çıktığımız an yine mağlup oluruz onların pres gücünü kıran aynı zamanda zeki biri lazım.

Yunus trabzon macinda da kötüydü

10 numara da yapamiyor

Macin tekrarını izleyen oldumu ? bence vakit ayırıp izleyin bu maçta anormal birseyler var daha ilk dklardan itibaren oyuncularin tamamı biraz pres yapıp sonra hemen adami bırakıyor yani 11 oyuncunun tamamı boyle yapması kafa kurcaliyor

Macin tekrarını izleyen oldumu ? bence vakit ayırıp izleyin bu maçta anormal birseyler var daha ilk dklardan itibaren oyuncularin tamamı biraz pres yapıp sonra hemen adami bırakıyor yani 11 oyuncunun tamamı boyle yapması kafa kurcaliyor
devre arası yazdık maaşların yatmaması yahut primlerin beğenilmemesi ile ilgili 1 husus olabilir diye
kesinlikle bir oyuncu bile denemez mi? bir iş var dedirtti

Bu maç özelinde bizim asla tahmin bile edemeyeceğimiz bir şey var, o da rakip takım psikolojisi.

Rakip takımdaki bütün oyuncular 12 senedir bize karşı tek bir teneke bile kazanmadıkları için bunun agresifliğiyle oynadılar. Guendouzi de zaten bize karşı hırsıyla bilinen bir adam. Bizimkiler ise kupa doymuşluğuna ve nasıl olsa bunları her sene tokatlıyoruz havasına girdiler. Stadyum, rüzgar vesaire de işin içine girince bizim takımın mental kırılganlığı ön plana çıktı ve kaybettik.

Çok daha kötü durumdayken (sakatlıklar vs.) adamların evinde bunun 10 katı daha iyi oynamıştık çünkü orda söz konusu lig şampiyonluğuydu. Yunus ve Sane'nin inanılmaz kötü performansı, BAY'ın arada bir gösterdiği amatör futbolcu esintileri gibi faktörler de birleşince yenildik.

Bu maçı o yüzden ne transfer ne de oyuncu özelinde yorumlayamıyorum. Karşı takım yıllardır ezilmesinin sonucunda olmaması gereken bir maçta(!) bizden doğal olarak daha fazla istedi ve aldı.

Buradan çıkarılacak iki sonuç var

1- Devre arasında kaliteli ve kupa kazanmak isteyen futbolcu alınmalı.
2- Sene sonunda beğensek de artık mental olarak doymuş futbolcuların hepsiyle vedalaşılmalı, buna BAY, Davinson ve Icardi de dahil.

Bırak tekrarını, maç oynanırken ben ikinci yarıyı komple izlemedim. Ilk defa böyle birşey yaptım, hele ki fener maçında. Inanılmaz kötü oynadı ilk yarı, sonra Nijerya maçına geçtiydim.

devre arası yazdık maaşların yatmaması yahut primlerin beğenilmemesi ile ilgili 1 husus olabilir diye
kesinlikle bir oyuncu bile denemez mi? bir iş var dedirtti
Kesinlikle banada o tarz seyler düşündürdü cunku ozellikle 3 4 pozisyon var önde baskı yapıyoruz baskıya 1 oyuncu bile devam etse atak olmayacak ama hemen bıraktı tum oyuncular ,yani sanki agiz birliği olmus kosmuyoruz bu maç der gibi 3 4 oyuncu olsa yine anlaşılır yani tekrar izleyince gördüm buna rehavet diyemem ben

Bırak tekrarını, maç oynanırken ben ikinci yarıyı komple izlemedim. Ilk defa böyle birşey yaptım, hele ki fener maçında. Inanılmaz kötü oynadı ilk yarı, sonra Nijerya maçına geçtiydim.

Vallahi aynısı bende de oldu 2-0 olduğu an kapattım canlı skordan takip ettim. 2 gün sonra açtım baktım hiçbir şey yapmamışız 2. yarıda. İnanç ve mücadele olarak pek bir şey ortaya koymadı takım bir de üstüne olimpiyat koşulları eklenince kaybedeceğiz çok barizdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt