⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1767956690086.webp

Şimdiye kadarki transfer fiyaskosunun üzerine bu maç da kaybedilirse yönetim yerinde duramaz!

hava şartları bahanesiyle iptal edilirse tff’yi öttürürler bu iki takım kamp yapamadı süper kupa yüzünden

Bu maç %100 oynanır

Nedim şaka bi yana musaba, gündüzi şimdi de lookman diyorlar

Transfere en çok ihtiyacı olan bizde tık yok, okan hoca akıllandık diyordu bu mudur akıllanmak

Abi aynı durumda değiliz, onlar panik yapabilirler biz sakin kalıp doğru adımlar atmalıyız. Eleştirini çok iyi anlıyorum ama süreç bitmeden iyi kötü demek biraz acele etmek oluyor.

Ben her zaman süreç bitsin derim. Bu sürecin sonunda gelen oyuncular kim, kaç para ödendi ve bu oyuncular atıyorum 28 ocakta geldiyse beklemeye değdi mi yoksa 5 ocakta da gelebilir miydi? Misal Oluai aldık TSden 15’e. Genç oyuncu, parlak, fiyat da ok diyelim ama biz bu adamı bugün de alabiliriz niye son güne kaldı deriz mesela.

Yani değerlendirmek için çok parametre var. Fener Lookman’ı alabilir tabii almak da zorunda bizle yarışmak istiyorsa.

fırtına falan olmayacak kandırmayın insanları

fbden hala bizim 11e girebilecek kimse yok, bazısı skriniarı sayar hadi max 1

nasıl en çok ihtiyacı olan biz oluyoruz bu durumda

rotasyona katkı verilebilecek 2-3 tane genç alınsa kafi olacak. çok zor da değil bunu yapmak gidip saçma sapan 40lık adamların peşinde koşuyolar asıl saçma olan bu

Abi aynı durumda değiliz, onlar panik yapabilirler biz sakin kalıp doğru adımlar atmalıyız. Eleştirini çok iyi anlıyorum ama süreç bitmeden iyi kötü demek biraz acele etmek oluyor.

Ben her zaman süreç bitsin derim. Bu sürecin sonunda gelen oyuncular kim, kaç para ödendi ve bu oyuncular atıyorum 28 ocakta geldiyse beklemeye değdi mi yoksa 5 ocakta da gelebilir miydi? Misal Oluai aldık TSden 15’e. Genç oyuncu, parlak, fiyat da ok diyelim ama biz bu adamı bugün de alabiliriz niye son güne kaldı deriz mesela.

Yani değerlendirmek için çok parametre var. Fener Lookman’ı alabilir tabii almak da zorunda bizle yarışmak istiyorsa.

Süreç bittikten sonra konuşmanın kimseye faydası olmuyor ama

fbden hala bizim 11e girebilecek kimse yok, bazısı skriniarı sayar hadi max 1

nasıl en çok ihtiyacı olan biz oluyoruz bu durumda

rotasyona katkı verilebilecek 2-3 tane genç alınsa kafi olacak. çok zor da değil bunu yapmak gidip saçma sapan 40lık adamların peşinde koşuyolar asıl saçma olan bu
Nicelik olarak 3 4 tane adam nitelik olarak tek bir adamdan evladır

Tek tek karşılaştırarak bi yere varamazsın

Ulen adamlarda talisca asensio var sende tek bir 10 no yok

Süreç bittikten sonra konuşmanın kimseye faydası olmuyor ama

Tabii ki. Günün sonunda iyi ve çabuk transferi hiç kimse Okan hocadan fazla isteyemez. Td zira. Başarısız olursak biz en fazla 3 gün üzülürüz, o ise başarılarda olduğu gibi başarısızlıkları da ömrü boyunca sırtında taşır.

Haberlerde çıkan isimler vs bende olumlu bir etki yarattı. Bakalım göreceğiz ne olacak.

Ayrıca acele ettirince Jelert gibi fiyaskolar da yaşandı maalesef. Hatip pek karışmıyor transfere artık o yüzden içim daha rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt