- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
ben bu kupayı istiyorum arkadaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu kupayı istiyorum arkadaş
Biletleri sattılar her türlü başlama düdüğü çalar da yağmur ve şiddetli rüzgardan sahaya da bir şeyler uçarsa oyuncu güvenliği vs sebep gösterip tatil edebilirler.Halen oynanmayacak gibi geliyo bu maç bakalım
Şimdiye kadarki transfer fiyaskosunun üzerine bu maç da kaybedilirse yönetim yerinde duramaz!
Ya transfer ya istifa
Ya transfer ya istifa
Nedim şaka bi yana musaba, gündüzi şimdi de lookman diyorlarTransfer de olur ya dert etmeyin
Futbol barbar oyunu boş verin shshhss
Nedim şaka bi yana musaba, gündüzi şimdi de lookman diyorlar
Transfere en çok ihtiyacı olan bizde tık yok, okan hoca akıllandık diyordu bu mudur akıllanmak
Abi aynı durumda değiliz, onlar panik yapabilirler biz sakin kalıp doğru adımlar atmalıyız. Eleştirini çok iyi anlıyorum ama süreç bitmeden iyi kötü demek biraz acele etmek oluyor.
Ben her zaman süreç bitsin derim. Bu sürecin sonunda gelen oyuncular kim, kaç para ödendi ve bu oyuncular atıyorum 28 ocakta geldiyse beklemeye değdi mi yoksa 5 ocakta da gelebilir miydi? Misal Oluai aldık TSden 15’e. Genç oyuncu, parlak, fiyat da ok diyelim ama biz bu adamı bugün de alabiliriz niye son güne kaldı deriz mesela.
Yani değerlendirmek için çok parametre var. Fener Lookman’ı alabilir tabii almak da zorunda bizle yarışmak istiyorsa.
Nicelik olarak 3 4 tane adam nitelik olarak tek bir adamdan evladırfbden hala bizim 11e girebilecek kimse yok, bazısı skriniarı sayar hadi max 1
nasıl en çok ihtiyacı olan biz oluyoruz bu durumda
rotasyona katkı verilebilecek 2-3 tane genç alınsa kafi olacak. çok zor da değil bunu yapmak gidip saçma sapan 40lık adamların peşinde koşuyolar asıl saçma olan bu
Süreç bittikten sonra konuşmanın kimseye faydası olmuyor ama
varırsın gayet, şikayetçi olduğunuz kadar dar bi rotasyon yok yapılması gereken max 3 transfer şu an hatta bence 2 de yeterliNicelik olarak 3 4 tane adam nitelik olarak tek bir adamdan evladır
Tek tek karşılaştırarak bi yere varamazsın