⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşbenzemez adamları transfer ediyor fener sanki 40 haramiler anasını satayım

Alakasız kopuk bi kadro var daha da kötü oluyor bana göre

Tabii ki. Günün sonunda iyi ve çabuk transferi hiç kimse Okan hocadan fazla isteyemez. Td zira. Başarısız olursak biz en fazla 3 gün üzülürüz, o ise başarılarda olduğu gibi başarısızlıkları da ömrü boyunca sırtında taşır.

Haberlerde çıkan isimler vs bende olumlu bir etki yarattı. Bakalım göreceğiz ne olacak.

Ayrıca acele ettirince Jelert gibi fiyaskolar da yaşandı maalesef. Hatip pek karışmıyor transfere artık o yüzden içim daha rahat

varırsın gayet, şikayetçi olduğunuz kadar dar bi rotasyon yok yapılması gereken max 3 transfer şu an hatta bence 2 de yeterli

Hadi bakalım inşallah sizin dediğiniz gibi olur

Tarihi bir maç olabilir her anlamda

Lan öyleyse ne diye konuşuyorsunuz nedir bu iyimserlik 😃
ben en acil trans ihtiyacı olan takımın biz olmadığımızı düşünüyorum ondan ters düştük

fb 11ine nokta atışlar yapmak zorunda, biz öyle değiliz arslanlarımızı dinlendirebilecek potansiyelli gencolar alsak kafi

Sodexo geldiği zaman soylemistim,mou nun kadrosundan 1 2 oyuncu harici hiç memnun degil eger elinde olsa skriniar ismail semedo belki asensio harici komple takimi değiştirir, o yuzden transfer olaylarını kıyas cok saçma ,esas olay uefa limitini nasil delecekler

Okan hoca fazla heycanli ve elektrikli duruyor.
Sakın kalmali.

Tedesco daha odaklı ve motive duruyor,daha ozguvenli,umutlu ve her zamanki gibi şanslı herif.

fb katı disiplinli,odaklanmis ama duygusal açıdan kolayca karışabilirler.güçlü durmuyorlar kafa ve duygusal olarak.

Bakalim

ben en acil trans ihtiyacı olan takımın biz olmadığımızı düşünüyorum ondan ters düştük

fb 11ine nokta atışlar yapmak zorunda, biz öyle değiliz arslanlarımızı dinlendirebilecek potansiyelli gencolar alsak kafi
Cafer beni biliyorsun bol alternatifli kadro isterim

Oynatacak adam bulamadık daha bir ay önce onu da biliyorsun

Ben acilinden ortasaha diyorum diğer pozisyonlar "belki" telafi edilebilir

Aslında esas maksat takım mühendisliğinde nicelik ve niteliği iyi bir oranla harmanlamak olmalı

Cafer beni biliyorsun bol alternatifli kadro isterim

Oynatacak adam bulamadık daha bir ay önce onu da biliyorsun

Ben acilinden ortasaha diyorum diğer pozisyonlar "belki" telafi edilebilir

Aslında esas maksat takım mühendisliğinde nicelik ve niteliği iyi bir oranla harmanlamak olmalı
Hoca planlama konusunda sınıfta kalıyor

Yönetimi zaten konuşmaya gerek yok, denk düşerse iyi transfer yaparız işte ederlerinin 2 katına

Kağıt üstünde fenerin kadrosu derin gibi gözükse de takımları aşure gibi adeta, içinde ne ararsan var. Ne buluyorlarsa alıyorlar kaç senedir.

Oyuncuların birbirleriyle bir alakası ve bağı yok. Bunu en iyi de bize karşı oynadıkları maçlarda görüyoruz. Isterlerse 10 transfer yapsınlar bizi ilgilendirecek bir durum değil açıkçası.

Biz kendi ihtiyaçlarımıza odaklanmalıyız. Illa 40 Milyonluk adama falan da ihtiyacımız yok şu an. Kadroyu boş yere şişirmekten ziyade eksikleri doğru analiz edip buna göre hareket etmek lazım ama bizimkiler bunu becerebildi mi pek emin değilim açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt