- 29 Ocak 2023
- 15.893
- 8.942
- 1.203
mantıklı bir haraket olacağı için sanmıyorum böyle bir şey olacağını bunlarda akıl yok çünkü.1-2 gibi oynansa hatta bence daha iyi olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okuma yazma bildigi şüpheli biri yönetirse anca bu kadar olur.Nasıl bir federasyon, nasıl bir yönetim şekli. Çıldırıyorum.
Neyi mantıklı yav maçtan önceki gün saat mi değiştirilir, halısahada bile yapmazlar. Günler öncesinden stadyum değişmeliydimantıklı bir haraket olacağı için sanmıyorum böyle bir şey olacağını bunlarda akıl yok çünkü.1-2 gibi oynansa hatta bence daha iyi olurdu
o zaman taa en başa gidelim direkt bu kupanın içeriği değişmemeliydi, hacıosman tff başkanı falan olmamalıydı taaa nereye kadar gider bu olay.O yüzden en azından 10000 hatadan birinin düzelmesi bile olumlu benim açımdan.8.30da maç olmaz zaten genel anlamda hattaNeyi mantıklı yav maçtan önceki gün saat mi değiştirilir, halısahada bile yapmazlar. Günler öncesinden stadyum değişmeliydi
Maçtan 1 gün önce saat mı değişir renkdaş. Maça gidecek kişilerden tut, tv'de izleyecek seyirciye kadar herşeyi etkiler. Halı saha maçı değil bu süper kupa maçı.o zaman taa en başa gidelim direkt bu kupanın içeriği değişmemeliydi, hacıosman tff başkanı falan olmamalıydı taaa nereye kadar gider bu olay.O yüzden en azından 10000 hatadan birinin düzelmesi bile olumlu benim açımdan.8.30da maç olmaz zaten genel anlamda hatta
dandik bir kupa zaten yapacak bir şey yok ona , 8.30da gidip millet rüzgarın altında da beklemesin sonuçta millet evinde yayılıp maç izleyecek diye.Olimpiyat yazın bile sıkıntılı bir stad zaten o denilen rüzgarlarla yarın baya sorun da oluşabilir millet perişan olacağına oralarda varsın 17.30da gitmek zorunda kalsınlar yada gidemesinler sağlıktan önemli değil ya çok sıkıntı olacak insanlar için 20.30da olursa bu maçMaçtan 1 gün önce saat mı değişir renkdaş. Maça gidecek kişilerden tut, tv'de izleyecek seyirciye kadar herşeyi etkiler. Halı saha maçı değil bu süper kupa maçı.
Hava durumu günler öncesinden belliydi zaten. Bir kaç gün önce insanlar başka stada alın deyince inat edip işi bu hale getirdi adamlar. Birkaç saat öne almakla rüzgar meselesi de fazla çözülmez bencedandik bir kupa zaten yapacak bir şey yok ona , 8.30da gidip millet rüzgarın altında da beklemesin sonuçta millet evinde yayılıp maç izleyecek diye.Olimpiyat yazın bile sıkıntılı bir stad zaten o denilen rüzgarlarla yarın baya sorun da oluşabilir millet perişan olacağına oralarda varsın 17.30da gitmek zorunda kalsınlar yada gidemesinler sağlıktan önemli değil ya çok sıkıntı olacak insanlar için 20.30da olursa bu maç

Niye aksamlari baska isin mi varkeşke bütün maçlar erken olsa
yok bütün ligler böyle çünkü o yüzdenNiye aksamlari baska isin mi var![]()