⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tanrı gayreti mükafatlandırır
Fb sırf bu maç için 2 transfer yaptı

onun için kazanacaklar izleyip deli olmaya gerek yok

bizim yönetimin ağır bir tokat yemesi gerekiyor en azından şampiyonluğu kaybetmemek için

korkum odur ki bu maçı es keza kazanıp kupayı alırsak şampiyonluğu kaybedeceğiz hissiyatı var

Gayret değil İbo diyelim ona.

İbo bu kupayı bize yar etmeyecek bence..

2-1 kazanacağız. Trabzon maçını çok rahat alacağız demiştim. Hislerimde yanılmayacağım yine.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 8
Abi yeneriz yeniliriz o ayrı konu da, o stadyumda nasıl bizim lehimize skor çıkmaz? Fb'ye karşı 21. yüzyılda aldığımız en farklı skoru o stadyumda almadık mı biz?

5-1 lik maçı diyosan milattan kalma o yaw. Son zamanda o stadda basiretmiz bağlanıyor 5-0lık bjk maçı en büyük örneği. Benim pek ümidim yok açıkcası umarım yanılırım

5-1 lik maçı diyosan milattan kalma o yaw. Son zamanda o stadda basiretmiz bağlanıyor 5-0lık bjk maçı en büyük örneği. Benim pek ümidim yok açıkcası umarım yanılırım
Esas bjk maçı örnek değil, sezon başı kötü başlıyoruz biz kondisyon transfer yetişmiyor vs

Sokarız çıkarırız mesajlarını görmemek için girmiyorum bi süredir. Bu mesajlar ne zaman arşa çıksa kötü sonuçlar aldik.

Okan beyin takımı yine cıvık cıvık gevşemeye dünden razı bir kafada maçta olacaktır. Hakemde bir güzel ezer bizi bizde ekran başında sinir krizleri geçiririz.

Hücumcular arasında son yıllarda BAY ve Yunus'un bu pis şikecilere karşı golü yok. Artık yeter diyorum ve ikisinden birisinin gol hasretine son vermesini diliyorum.

Özellikle has cimbomlu Yunus aslanım gol atarsa çok sevinirim.

Gayret değil İbo diyelim ona.

İbo bu kupayı bize yar etmeyecek bence..
İnanmayanlarda bugün Fb seni neyi ile tehdit edebilir normal adaletli bir maçta deplasmanda ki maçta 45 dk boyunca hakem tuttu Fb yi mecali yoktu gelmeye ne değişti yani bir ortasaha aldı diye mi bu muhabbet biz ezeceğiz haken ağlayacak Fb ağlayacak özeti bu

İnanmayanlarda bugün Fb seni neyi ile tehdit edebilir normal adaletli bir maçta deplasmanda ki maçta 45 dk boyunca hakem tuttu Fb yi mecali yoktu gelmeye ne değişti yani bir ortasaha aldı diye mi bu muhabbet biz ezeceğiz haken ağlayacak Fb ağlayacak özeti bu
@ Okan mason isimli kullanıcıdan yapmıştım düzeltemedim kusuruma bakmayın ama inanmayan kalabalık etmesin bu maçı yeneriz, haken sağı solu ognamadıkça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt