⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen ilkay torreira yunus üçlüsü çıkar

E ruiz gelirse bizi 4 sene ust uste sampiyonluga ulastirmada buyuk katki saglayacagindan onu sectim iste ruiz gelecekse 1.
Yaw naci soruyu değiştirirsen ya da koşul koyarsan sormanın ne anlamı kalıyo

O zaman seç

Süper kupayı fb alacak+ruiz bize gelecek+sene sonu biz şmp olucaz+bir sonraki sene de fb şmp olacak

Süper kupayı biz alıcaz+malın biri 40a bize gelecek+sene sonu fb şmp olacak+bir sonraki sene de biz şmp olucaz

Arkadaş şu maçım oynanabiliceği zibilyon tane stat var özenle mi seçtiniz bu stadı bu havada

Okan Hoca güven veriyor, maç başlayacak hâlâ heyecan yok. Eskiden bir hafta önceden düşünürdük!

Trabzon maçı gibi oldukça süreyi uzatmak lâzım, gerekirse uzatma oynansın. Orta sahaları düşecektir. Tek sıkıntı hava, rüzgar vs. planları etkiler mi? Barış Alper'in maçı olur Samedo yok!
İlk yarıda rüzgar arkamızda başlasak bile, 2. yarı işin tersi olacağını düşünüp ille avantajı yakalayalım diye enerjiyi fazla tüketmemek gerek. İlk yarı tersi olur da tersten başlarsak o zaman zaten tamamen sakin 1 ilk yarı oynayıp coşkuyu 2. yarıda yakalayabiliriz. (Ben hoca olsam bu 2. seçeneği tercih ederim)

Olur da rüzgar açısından dediğim gibi ekonomik oyun oynarsak asıl vahim durum daha 10. dakika da millet burada başlar, bu takım ne oynuyor, niye oynamıyor diye.

Yaw naci soruyu değiştirirsen ya da koşul koyarsan sormanın ne anlamı kalıyo

O zaman seç

Süper kupayı fb alacak+ruiz bize gelecek+sene sonu biz şmp olucaz+bir sonraki sene de fb şmp olacak

Süper kupayı biz alıcaz+malın biri 40a bize gelecek+sene sonu fb şmp olacak+bir sonraki sene de biz şmp olucaz
Bu 2.kez 4 ust uste yapalım.

ulan abv böyle işin

aşşırı rahattım ya

ta ki az öncesine kadar

heyecan başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt