⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruzgarli stadda , yan toplarda cikislari fazlasiyla sikinti olan Gunay...

Salak sacma seyler izlemeyiz umarim

ifb ye yenilirsek insan içine çıkamam tüm takımı uyarıyorum

Şu havada Barış’ı ileri atıp Sara 10 denemek daha iyiydi sanki İcardi’yi yedek bırakıp.

Formu yükseliyor diye muhtemelen kesmedi

Bu arada 2 bin taraftar farkı da az değil , gerekirse o fazlalık bölgeye bilet satışı yapılmayacaktı

Ulan çapsızlar 30 küsür bin adama şu çöp torbaları dağıtırken hiç utanmadınız değil mi. Reva mı lan bu.

En kötü 2-3 milyon euro maaş dağıtırken topçulara iyiydi. Emekçilere gelince elini cebe atmaya korkarlar ama

Utanın lan şu görüntüden

Uğurcan zaten bonservis bedeli yüzünden bir ton eleştiri alıyor. Şu maçta sakatlık gibi durumu yoksa hiçbir açıklama yapmadan kesip Günay’ı başlatmak saçma iş.

Ayrılacağı belli Muslera follofoş olurken ve Günay daha formdayken -bu sene kötü bence Günay- şu işlere girmiyordun.

Ulan çapsızlar 30 küsür bin adama şu çöp torbaları dağıtırken hiç utanmadınız değil mi. Reva mı lan bu.

En kötü 2-3 milyon euro maaş dağıtırken topçulara iyiydi. Emekçilere gelince elini cebe atmaya korkarlar ama

Utanın lan şu görüntüden
bizim yönetim tam malum parti kafası maalesef taraftara nefretle ve para getiren kişiler olarak bakıyorlar.

Kadro gene sızmadı bugün. Kim sızdırıyormuş da çözdüler bu işi acaba.

Gençler maçında Günay’ın oynayacağı falan günler öncesinden belliydi diye hatırlıyorum. Bugün ise kadro açıklanmadan 5 dakika önce öğrendik sadece.

Bu arada yagmurluk olayi biraz sacma ama sacma olmasi yonetimin aciz olmasini ortmuyor.

Bas bas lodos yagmur ve kar uyarisi var 1 haftadir. Bu maca giden tshirtle gitmeyecektir heralde.

Fakat dedigim gibi , bu demek degilki taraftara bir jest yapayim derken eline yuzune bulastiran bir yonetimin elestirilmesine engel olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt