⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay bu sezon hiç güven vermıyor. Böyle bi havada oynatmak büyük risk. Rakibin bu maçta oynatabilmek için transfer yaparken sen yedek kalecin küsmesin diye as kalecini oynatmıyorsun.

Böyle mi açıkladılar yoksa tahmin mi bu küsmesin falan? Uğurcan full sağlıklı mıymış yani?

cok fazla gsli twitter hesabını fbliler satın almıs twitterda inanılmaz

takım bi kaosa girince ortalık haşat olacak anlaşılan

Yağmurluk olayını şimdi gördüm bu doğruysa yönetim istifa etmek zorunda kalır maalesef

The Matrix No GIF
Atam ne bu hal ahmak ıslatana mı denk geldin, çabuk gel yoksa motorun bozulcak 👀😍

Sayın Okan hocam. Dua edin lütfen Günay iyi oynasın, yoksa bu tercihiniz ile topa tutulacak hedefsiniz...

Okan Buruk: "Rakibimizin yeni transferleri var kadrosunda, bizim de alışık olduğumuz kadromuz var. Son maçtan 3 oyuncumuzu değiştirdik. Geçen yıl kazanılan kupada Günay vardı, onunla başlamayı seçtik. Uğurcan da Trabzon'a karşı iyi maç oynadı. Hepsi çok oynamak istiyor tabii ki, bugün daha önce planladığımız gibi hayata geçirdik."

Özrü kabahatından daha büyük gibi bir açıklama yapmış Günay meselesine. O zaman geçen sene kupada her maç sure alan Mertense de gidip 1 maçlık sözleşme imzalatip oynatsaydın. Sakatlığı yokken Uğurcan'ı kesmek akıl alır değil

ifbliler çok sinsi hazırlanmış maça bizimkilerde yine her zaman ki gibi gevşek rahat takılıyor. Gerçek şampiyon biziz dedikleri son derbide ki gibi ciddiyetsiz ve küçümser oynarsak sıvarız.

Yönetim bizim taraftara kırmızı prezo dağıtmış millet de yağmurluk diye giymeye çalışıyor teallam

Kutu yaptık 10 bine taraftar alsın

Bilet fiyatları 5 katına çıksın taraftar alıyor zaten

Allah kahretsin sizin gibi yönetimi

Oyun planı ne düşündü hoca bilmiyorum ama levent merte surekli baskı yapmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt