⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson Sanchez bu saatten sonra bu takımda yedek olur.. Singo dönerse yedeğe çekilsin Sanchez..

Bu arada ilk yarı itibariyle Eren maçın en kötü oyuncusuydu

Bu maç 0-3 biter gidişat o

Bir dönemin sonuna geldik, Okan Buruk ekibi ve bu yönetim ya gerekli transferleri yaparlar yada yol yakınken bunlardan kurtulmamız şart bizim.

Hem tribün olarak hem sahada ezildik, yönetim ezdirdi taraftarı, takımı da yönetim ve okan buruk ezdirdi. Bizim bunlardan acil kurtulmamız lazım

Ya geri zekalı mısınız arkadaş niye her topu uzun oynuyorsunuz şu rüzgarda. Size de size taktik veren hocanıza da ya
İşte sorun burda tam olarak. Neden uzun oynuyo oyuncular, neden topu rakibe veriyo oyuncular, neden kanat orta saçmalığı var Oshimen yokken üstelik, neden düzgün çalışılmış bir set oyunu bir pozisyon bir atak yok. Sebebi okadar belli ki. Eski takımında şu söylediklerimi yapmayan yada yapamayan oyuncumuz varmıydı. Sebep cok belli bizim teknik direktörümüzün kalibresi max başakşehir. Bu adamın Galatasaray'ın başında ne işi var Allah aşkına 4 senedir aynı muhabbetler. Kadro kalitesi yüksek sahiplenen oyuncular bu sayede şampiyon olduk. Zaten Avrupada gördük nasıl yapamadığını. Bizim oyuncu değil teknik direktör sorunumuz var maalesef

Çok kötüyüz karşıda fener değil de adam gibi takım olsa Atletico Madrid falan tam madara olmuştuk.
Osimhen de olmayınca hiç olmuyor

Fasona söyleyin Allah gayreti mükafatlandirir değil Allah'ın adaleti tecelli ederse bu kupanın hakkı zaten TS maçı sonrası bizimdi. Gotten uydurma organizasyon ile amaçlarına ulaşıyorlar. Sonra Allah gayreti mükafatlandirir he tabi tabi

Rüzgarlı macta uzun top denemek de 4.yılında olan bir td için fazla bir acemilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt