⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kokoca devre 45 te belki 1 2 kere oyuncu degistiren hocamiz ne yapcak acaba

70 i bekleyip lemina falan cikarip ahmet kutucu mu koyar oyuna?

İlkayın formda hali lazım takıma beyinsiz beyinsiz işler ama bu rüzgarda bitik İlkayda iş görmez

Adamlar topu bize bırakıyor çünkü biz her zamanki gibi kanatlara uzun top falan atıyoruz rüzgardan onu da beceremiyoruz.
Yani bir oyunları var sonuçta ve işe de yarıyor, doğru mu?
Sol bekleri Levent sağ bekleri ise mert. Orta sahaları ve sağ kanatları daha imzalarının ıslaklığı kurumadı.. böyle bir takımla oynuyoruz işte.. ama ne oynuyoruz? Kimse bilmiyor..

Tanrı gayreti mükafatlandırır
Fb sırf bu maç için 2 transfer yaptı

onun için kazanacaklar izleyip deli olmaya gerek yok

bizim yönetimin ağır bir tokat yemesi gerekiyor en azından şampiyonluğu kaybetmemek için

korkum odur ki bu maçı es keza kazanıp kupayı alırsak şampiyonluğu kaybedeceğiz hissiyatı var
bi kere de yanıl be..

Gerizekalılar rüzgarın b.k gibi olduğunu unutup sürekli dışarı atıyorlar topu.

Hiç mi hazırlanmazsınız maça

Ciddi söylüyorum rotasyon harici transfer ihtiyacımız yok. Bizim hoca ihtiyacımız var..

Icardiyi çıkarıp barisi forvete atması lazim ama ona cesaret edemez hem sara hem ilkayi oyuna alabilsek

Takım sahaya çıkmamış gibi sanki. İyi oynayanı geçtim vasat oynayan bir tane oyuncu var mı tartışılır belki Torreira. Hoca ve takıma soruyorum; Siz ne diye geldiniz aga bu stadyuma madem canınız oynamak istemiyor?

Icardi beyimiz zaten her zaman ki gibi. Bu fizik kalitesi ile zorluk seviyesi yüksek maçlarda olmuyor işte. Takımı direkt olarak 10 kişi oynatıyor. Hadi Icardi'yi anladım da Barış, Yunus ve Sane neden sahada yok onu anlayamadım. 3 gün önce CL maçı mı oynadınız beyler hayırdır?

Bence İlkay veya Sara oyuna girmeli Icardi beyimiz çıkmalı. Yunus kanada Barış santrafora... Başka bir çare yok gibi. Osimhen olmayınca zorluk seviyesi yüksek maçlarda bu takım cortluyor maalesef.

Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim. İkinci yarı inşallah şanlı Galatasaray'ımızı seyredebiliriz 🙏

Basın toplantısında belliydi zaten, herif saha rüzgar va bizi ilgilendirmez dedi. Bizimki de hala mız mız. Neyse bu maç da böyle olsun yapacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt