⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin sistemi belli Guendouzi + İsmail ile durdurup geçiş oynamak ki bunu 10 numara yaptılar.

Bizse hiçbir şey yapmadık.

Sonuç sonuna kadar hak edildi

Bahanelere sığınmaya gerek yok aynı şartlarda, aynı koşullarda oynadık.

Adam Lazio'da çarşamba maça çıktı geldi burada golü attı sorgulanması gereken iş bilmemezlik.

Okan Buruk maç sonu açıklama : Afrika kupası yüzünden eksik kaldık normalde Osimhen varken skora direkt etki ediyordu benim orta saha ve savunma zafiyetlerimi kapatıyordu hücum gücüyle.
Osimhen gibi 75 milyonluk orta saha ve 75 milyonluk defans alırsanız rüzgara karşı bile mücadele ederdim ama kimi yedek bırakacağız onu da bilmiyorum kadro süperdi
Hakem yüzünden oldu sanırım bundan sonrası bende

Son yılların en rezil maçlarından birisini oynadık. Hiçbir bahanesi yok sahada yaşanan rezilliğin.

diyecek bir şey yok adamlar hak etti. bizim kamiller beklesin 28 ocağı.

Daha çok isteyen, daha çok koşan, hak eden kazandı. Daha çok dediğime bakmayın lafın gelişi biz maça gelmemişiz zaten !

Macin en iyisinin Sara olmasi ve onun yedek birakilmasi da ilgincti. Ilk golu cok kotu yedik, kaleci sagolsun. Ondan sonra belimiz dogrulmadi zaten. Bayagi da miymintiyiz. Takim reaksiyon vermedi. Icardi de dolandi orada burada. Osi cabuk don.

Ayrica transfer ihtiyaci da gozumuze sokuldu.

Yönetimi futbolcusu hocası hepsinin ayrı ayrı taraftar tarafından artık sertçe uyarılması lazım lay lay lom bitti 😡

Elimizde orta saha yok olanı da stopere çekiyoruz :ubulut: :ubulut:
Dünyanın en gereksiz değişikliği

Sabaha kadar Sanchez'i çıkarmazdım

Yunus sara değişikliği ile başlasa ikinci yarıya çok daha etkili olurduk

Ama yok adam oyunu OKUYAMIYOR

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oksijen hakkında zaman zaman dönen bir goygoy vardır. Ya oksijen, insanları ortalama 80 yılda yavaş yavaş öldüren zehirli bir gazsa diye. Aynı düşünceyi Okan Hoca için de kuruyorum bazen. Ya üç yıl üst üste gelen şampiyonlukları Okan Hoca sayesinde değil de, ona rağmen kazandıysak?

O küçümsememiş işte. 2 transfer yetiştiriyor, elenen topçusunu getirip takıma maçı önemsetiyor. Sen bu adamın nasıl motive ettiğini düşünsene takımını
2-0 dan sonra actim ama bitane net pozisyon yok.Muhtemelen hiç yok pozisyonumuz

Herifler her topa ayak kafa sokuyo

Nene bile top çıkardı son dk

Olay bu

İstediler ve şampiyonluğu de alabilirler bu sekilde

beyler en ağır eleştirileri yazın şu rezillere küfür edip ban yemeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt