⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara verilen yagmurluktan tut degisikliklere kadar. Yonetimden tut tdsine oyuncusuna rezalet bir macti. Ahmed Kutucu, Kazimcan, Kaan Ayhan maci bu adamlar mi cevirecek Allah askina. Mac basindan beri istekli olan taraf kazandi. Cok kotuyduk.

Bjk 5 tane atıp Süper kupayı aldığında da Beşiktaş yüzyılı başlıyordu.
Fener bu futbolla ilk 3’e zor girer.
Ya arkadaşım neye göre ilk 3’ e giremiyorlar bir açıklasana ???

Biz mi gireceğiz ? Bir anlatsana, saçma saçma konuşmayın ya.. adamların yedeklerine bak kenfi yedeklerine bak, ezbere konuşup insanları sinirlendirmeyin

Sonra bir daha yedik
Sonra adamlar kaç kere geldi kaçırdı
En başta hoca yok
Maça hazırlama yok
Karşı takımın oyununa göre taktik olmayınca oyuncular da bir vakit sonra salıyor
O da kotu bir goldu. Dunku basin toplantisinda daha konsantre olduklarini gorduk. Kazanmaya ihtiyaci olan onlardi bi degil. Uzulecek bir sey ariyorsaniz o da yeterince caba gostermemis olmamiz. Ben hoca olsam Sane, Yunus ve Icardi'ye mac sonu sahada 20 tur attirirdim.

Bugün Fenerbahçe'yi tebrik etmekten başka bir çaremiz yoktur.

Bugün Fenerbahçe 3.5 yıl sonra ilk defa ciddi ciddi bileğimizi büktü. Bize sağlam bir tokat vurdu. Bunun üzerimizde olumlu ve olumsuz etkilerini de göreceğiz.

Ben bugün üzülmeyi dahi hak etmediğimizi düşünüyorum. Biz bugün lig maçı olsa şampiyonluğu vermeyi bile hak etmiştik.

Bugün sahada ve saha kenarında 1 kişi dahi bu kupayı hak etmedi.

Daha bavulunu açmamış Gendouizi sizi bugün cebinde attı.

Beyler artık forumca 2 transfer argümanını lafa kaldırabilir miyiz acaba zahmet olacak ama.

takım ıcınde 1 2 oyuncu konsantre olmasa anlarım 1 2 de yorgun olsun diyelim ama tüm takım nasıl böyle cok garip

2-0 olunca kapatip Nijerya maçına geçmiştim. Yanındaki adama pas veremeyen bir oyuncu topluluğu vardı ilk yarı. En azından fark yememişiz. TFF ve herkes istediğini elde etti.

Bakın bu gidişat ile zaten ittirilen rakibine şampiyonluğu verirsin, bu yönetim ile o tarafa doğru gidiyoruz haberiniz olsun.

İlk 11 olmasi gereken kadro dk 70 olunca sahadaydi mac 2-0 gerideyken.

Kaan ayhan falan girdi ve 90+1 de bile geri pas yapildi.

Hoca bunun hesabini ver

Oksijen hakkında zaman zaman dönen bir goygoy vardır. Ya oksijen, insanları ortalama 80 yılda yavaş yavaş öldüren zehirli bir gazsa diye. Aynı düşünceyi Okan Hoca için de kuruyorum bazen. Ya üç yıl üst üste gelen şampiyonlukları Okan Hoca sayesinde değil de, ona rağmen kazandıysak?
ilk 2 sezonu mertens - icardi diğer sezonu osimhen yaptı

Febe ekstra oyun falan oynamadı, normal oyun oynadı. Biz rezil kepaze oynadık. Bir an için maçı istediğimizi hissetmedim. Analize falan gerek yok, keza oyun yok.

Hocasından, oyuncusuna, şu stada da maç verdirip derbi keyfinin içine sıçırtan herkese yazıklar olsun.

transfer onlar açısından doğru da bizim bugün sorunumuz orta saha transferi değildi

hatta orta sahada önce yine diyorum bize en az iki hücum oyuncusu lazım

1 santrafor 1 kanat
Olaya sadece 1 transfer olarak bakma. Onların yönetimi her hareketiyle bu kupayı önemsediğini gösterdi. Bizim yönetimin ne yaptığı belli değil. Poşet yağmurluk almışlar işte en fazla

Bugün Fenerbahçe'yi tebrik etmekten başka bir çaremiz yoktur.

Bugün Fenerbahçe 3.5 yıl sonra ilk defa ciddi ciddi bileğimizi büktü. Bize sağlam bir tokat vurdu. Bunun üzerimizde olumlu ve olumsuz etkilerini de göreceğiz.

Ben bugün üzülmeyi dahi hak etmediğimizi düşünüyorum. Biz bugün lig maçı olsa şampiyonluğu vermeyi bile hak etmiştik.

Bugün sahada ve saha kenarında 1 kişi dahi bu kupayı hak etmedi.

Daha bavulunu açmamış Gendouizi sizi bugün cebinde attı.

Budur, bileğin bu derece büküldüyse sebeplerini adam gibi irdeleyecek hem yönetim hem teknik ekip.

Sadece gunayla da aciklayamazsin durumu

Bu sahaya göre oyun oynatacaksin.Gerekirse geride bekle fbye ver topu

Ayaksız bi ortasahalari var zaten

Hazır olmayan lemina ile ne beklendi ki

Sara kesin oynamaliydi.Siz sarayı yok saymaya devam edin

Ya arkadaşım neye göre ilk 3’ e giremiyorlar bir açıklasana ???

Biz mi gireceğiz ? Bir anlatsana, saçma saçma konuşmayın ya.. adamların yedeklerine bak kenfi yedeklerine bak, ezbere konuşup insanları sinirlendirmeyin

maç bile kaybedeceklerini sanmıyorum ligde

birinin formu düşse diğeri girer 20 tane hucumcuları var
10 tane ortasahaları var

hocaları dün gelen adamı şak diye oynattı
okan olsa oynatmazdı öylede takıntılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt