⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
48 saat once Istanbul'a gelen Guendouzi, macin adami secildi.

1768069464873.webp

Gökmen Özdenak'a yapılan saygısızlık karşısında bile sinir hastası oldum.

Takımın bu olay üstüne ekstra top oynayıp haddini bildirmesi gerekirken rakip bize haddimizi bildirdi.

Yazıklar olsun, utanın.

Biz antrenmanlara da geç başlamışız gördüğüm kadarıyla hocadaki bu rahatlık korkutuyor beni

O macta kazanmayı haketmediler ki hakemin 2.yari yaptıkları olmasa kazanmıştık o maci once bunu kabul edelim
Bugünkü maci transferle okunamaz adamlar okadar eksikle oynadılar, biz tam kadro gibiydik ,evet kadro transfer önemli ama konsantre olmazsan ve kosmazsab olmaz
Bugun ilk defa bir fener macinda 11 kisihepsi kötüydü
Kadıköy de ki maç için katılmıyorum biz 90+ ya kadar iyi getirdik ama fener 75 ten sonra daha ağırlıklı oynadı. Biz bu adamları ezerek en son 3-0 ve 3-1 yendik başkada ezdiğimiz bir maç olmadı.

Karşında ki takımın başkanı sahaya hakim, ortamı biliyor. Anında 2 transfer getirdi maça, dışardaki taraftarını ezdirmedi. Bugün hem sahada hem tribünde ezdiler. Bu Okan buruk ve yönetime yazar. Ve çok geç olmadan acil şekilde kongreye gitmemiz lazım. Bu hoca ile olmayacak, her sene 200 m euro harcayamayız gerçekten.

Bizimkiler maçı istemedi. Şok oldum. Sane ilk gunlerindeki gibiydi. Yunus, barış kötuydu

Birazda pozitif açıdan bakalım: sakatlık ve cezalı futbolcu vermedik ve takıma en az 3 transfer gerektiğini bir kez daha gördük.
Avrupa’yı düşünüp transferleri bekletmeye de gerek yok artık çünkü şikecileri motive ederek Şampiyonluğu da zora soktuk.

Biraz direkt soylemis olayım, oyle yada boyle surekli bahanelere sığınan özelleştiri yapamayan insanlar heraman kaybetmeye mahkumdur
Fbli bir grup mahluk şerefsizlik yaptı küstük oynamıyoruz böyle şey olur mu ya

Galatasaray bu küçük işlere girmemeli

Dursun Özbek içine etti Galatasaray değerlerinin

İlk defa fb ye kaybetmedik muhtemelen son da olmayacak..Bir yerde zaten kaybedecektir.. Bugün berbat mücadele ettiğimiz güne denk geldi

Bu maçta artık net şekilde gözüken

Maalesef Icardi ye kesinlikle sözleşme verilmemeli.

Kanatlar için skorer bir adam alınmalı barış in skor katkısı yapması için en az 10 pozisyonun içinde olması lazim. Hücum verimliliği yerlerde

Lemina ayarında net bir oyuncu alınıp lemina ile rotasyona girmeli..

Eren çok iyi bir rotasyon oyuncusu ama buyuk maçlarda savunma anlamında çok kötü

Kaan Ayhan sene sonu kesinlikle yolcu olmalı

Rezaletten pozitif bir sey cikaracaksam, 7 senede 1 kupa alan ali kocun ardindan 5 inci ayinda kupa aldi yeni yonetimleri.

En azindna ali koc cikmayacak ortaya

Lemina'nin bu kadar geride oynamasina gerek yoktu. fener cok da ustumuze gelmedi. Hatta herifler maca oldukca tirsik basladilar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt