⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevzu transfer zaten değil bunu biliyorum. Derbilerde halimiz ortada bu sezon. Ama bugün Fb'nin yaptığı transferleri çıkar kupa yine bizimdi. Zaten bizimkileri sudan çıkmış balığa döndüren bu oldu.

Yav Genduzi yerine Bartuğ oynayacaktı o mu üstünlük kuracaktı bize.

Musaba nöbette çöpün teki yapıldı. Bugün fiziğini kullanıp Barış ile omuz omuza çarpıştı, bozdu oyununu. Eren'in üstüne her top sürdüğünde Eren geri geri kaçıp durdu.
Ekmek vereyim mi renktas? Banarsin.

bizim maçlarda fark ettiyseniz bu sene özellikle iyice ayyuka çıktı maçın başından ilk 5 dakikadan takımın ne kadar hazırlandığını ne kadar kafasının maçta olduğunu hemen anlıyorsunuz. Maçın geri kalanını izlemeye de gerek kalmıyor takım İQ su 10 lara düşmüş gibi takılıyor. O ilk 5 dakika aşırı gerzeklik yapan topçular varsa topa gitmekten imtina eden topçular varsa bam güm ileri uzun top şişiren topa sahip olamayan topçular varsa patates oluyoruz.
Aynen öyle çok güzel tespit. Okan hocanın hocalık tarzı sebebiyl maç içinde de değişmiyor bu durum. Mesela fatih hoca olsa bu maçın devre arasından sonra takım değişebilir umudu olurdu. Okan hocada maçı izlemeyi bırakıyoruz
Onana gibiyiz tam maçlarda kotü başlamışsak daha bitmisti o mactan hayir falan gelmez rezil bi maç yasanacaktir o net ne kadar rezil oldugu Allah'a kalmış

Cumhurbaşkanı tebrik etmiş feneri sokaklar da arabayla tura çıkmışlar ne oluyor lan kıçı kırık hiç bir anlamı olmayan bir kupa için içler acısı bir durumdalar

Kendinizi kandırmayın. Kupa kupadır.

Bu yüzden bize kupa beyi deniyor.

Bakır kase bile olsa sonunda kazanacaksın.

Kaybettik hemde şaka gibi top oynayarak.

Kendinizi kandırmayın. Kupa kupadır.

Bu yüzden bize kupa beyi deniyor.

Bakır kase bile olsa sonunda kazanacaksın.

Kaybettik hemde şaka gibi top oynayarak.
Kupa kupadir evet ama format değişikliği ile fenerin kazanacağı zaten belliydi. Buna ses etmeyenler başını kuma gömmesin. Öyle bir fark oluşmuş durumdaki heriflere kupa bırakmaz olmuştuk. Bu sene bir şekilde ligi alırsak lige play-off getirecekler bu kupa onun habercisidir. Başımızdakiler düşünsün

Kupa kupadir evet ama format değişikliği ile fenerin kazanacağı zaten belliydi. Buna ses etmeyenler başını kuma gömmesin. Öyle bir fark oluşmuş durumdaki heriflere kupa bırakmaz olmuştuk. Bu sene bir şekilde ligi alırsak lige play-off getirecekler bu kupa onun habercisidir. Başımızdakiler düşünsün

Fenerin kazanacağı belliydi olayına katılmıyorum. Alsaydın oyuncu iyi hazırlansaydın yenerdin feneei. Zaten fenere yenilmen eksiklik ya da oyun kalitesi değildi. İsteksizlik ve yanlış kadro tercihi.

Fenerin kazanacağı belliydi olayına katılmıyorum. Alsaydın oyuncu iyi hazırlansaydın yenerdin feneei. Zaten fenere yenilmen eksiklik ya da oyun kalitesi değildi. İsteksizlik ve yanlış kadro tercihi.
Oyun olarak değil talih olarak belliydi. Çünkü böyle fahiş kararlardan böyle sonuçlar doğar genelde. Bir tek 0-0 biten Kadıköyde tutmamisti orda da sağolsun Dia miydi bim miydi o esseklik yapmıştı atilarak

Yav super kupanin ispanyadan arakladiklari sistemle oynanacagi daha gecen senden belliydi tarih belirli degildi sanirim sadece. yeni bir şey değil ki bu neyini tartisiyorsunuz anlamadım.

5-1'lik Frankfurt maçının bile tamamını izlemiştim, maçı kapatmamıştım. Ama bu maçta 2. golden sonra maçı kapattım. Bir de Kocaelispor maçında ikinci yarıyı seyretmemiştim. Bu sene 2. kez oluyor.

Çünkü sahaya çıkan takımı görüyorsun. 30 dakikada neyin ne olduğunu anlıyorsun zaten. Bugün maç 500 dakika oynansa bu takım gol atamazdı. Takım sana bunu bu kadar aleni hissettirdikten sonra maçı izlemenin bir anlamı kalmıyor.

5-1'lik Frankfurt maçının bile tamamını izlemiştim, maçı kapatmamıştım. Ama bu maçta 2. golden sonra maçı kapattım. Bir de Kocaelispor maçında ikinci yarıyı seyretmemiştim. Bu sene 2. kez oluyor.

Çünkü sahaya çıkan takımı görüyorsun. 30 dakikada neyin ne olduğunu anlıyorsun zaten. Bugün maç 500 dakika oynansa bu takım gol atamazdı. Takım sana bunu bu kadar aleni hissettirdikten sonra maçı izlemenin bir anlamı kalmıyor.
Ben de 2-0 dan sonra actim maçı mal gibi.öncesinden haberim yok.totemdeydim.Gs sözlükten girilen entry sayisindan anlıyordum mevzuyu.

Saat 19.12 de 15 entry girdiler.dedim herhalde gol attik,mactan sonra baktım kaçırdığımız golu girmis Allahin malları,15 mesaj davinson kacirdi diye.

izlemedigim derbilerde bunların uğursuz entryleri ile geçiyor iste

Eveeet maçı oturdum tekrar seyrettim manyak gibi.
Fikirlerim bu yönde;

1- Maçın sonucunun tek sebebi değil ama ana nedeni net şekilde "istek" farkı. Bizimkiler bu maçı 3 istediyse, Fenerbahçe 13 istemiş. Öyle biraz daha isteklilerdi falan değil yani, kat kat fazla. Hal böyle olunca normal zaten... Zaten bu başlı başına büyük bir sebep, geri kalanlar kırıntı niteliğinde.

2- Lemina milli takımda ne şartlarda antrenman yaptı, ne yaptı bilmiyorum ama net şekilde geriye gitmiş.

3- Ceza sahası dışında maalesef aşırı saçmalamışız, merak edip ekstra özetleri açıp baktım, konu sadece İcardi değil. Bu sezonki BJK-TS maçları... Bu maçlarda da Osimhen vardı. Ve pozisyon üretemiyoruz yine. Takımın ciddi anlamda ceza sahası etrafında yüksek XG'li gol pozisyonu üretme sıkıntısı var.

Mac baslar baslamaz sanki bizim oyuncularin ayaklarinda beton varmis givi temposuz agir bir oyun gördüm heralde hava sartlari hoslarina gitmedi isteksiz maca ciktilar. Zaten orda anladim bu mac dan bir halt olmiyacagini

Mac baslar baslamaz sanki bizim oyuncularin ayaklarinda beton varmis givi temposuz agir bir oyun gördüm heralde hava sartlari hoslarina gitmedi isteksiz maca ciktilar. Zaten orda anladim bu mac dan bir halt olmiyacagini

Aynen öyle bu arada. Koyayım kupasına eve gidelim modundaydılar. Torreira falan hepsi ya hepsi.

Bizim oyuncular maç seçiyor, bu maçı önemsemediler. Onlarda çok motiveydi sonuçta eziyoruz 3 yıldır herifleri.

Bizim yapmamız gereken, bu geceden motivasyon devşirmek.

Üzerinde çok durup kahrolmaya gerek yok sonuçta lig şampiyonluğunun çeyreği bile etmeyecek bir kupa sen ligi kazan kimse bunu hatırlamaz zaten sırf fb kupa kazansın diye format değişikliği yaptılar bizimkiler de sağolsun fbye hediye etti

Takımın genel sorunu mertensin yaptığı işleri yapan birinin olmaması bu yüzden hücumda üretkenlik az ne yunus ne sara ne İlkay mertensin yerini dolduramaz oraya takviye şart ligde fazla gol atarak şampiyon olursun anadolu takımları sana kaç gol atabilir ki önce forvet arkası sonra defansif orta saha alınmalı

Maci 90 dk tekrar izledim bende ,herkeste guc zehirlenmesi var bu cok net taraftarda dahil lakin hem hoca hem full takimi mental olarak hiç iyi görmedim ,ciddiyet zerre yoktu,umarim tum bunlar bu macliktir

Gökmen ozdenak vefat ettikten sonraki ilk maç ts maçı,orada saygı duruşu yaptırmiyorsun gidip 5 gün sonraki fb maçına bırakıyorsun...Yani burada da hesap yapıldıysa yuh artık diyorum..

Dünkü maç gerçekten çok ilginçti. Sane, Torreira ve Yunus’un zaman zaman geriye koştukları anlarda rakip takibini bir süre sonra bırakmaları dikkatimi çekti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt