⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünkü maç gerçekten çok ilginçti. Sane, Torreira ve Yunus’un zaman zaman geriye koştukları anlarda rakip takibini bir süre sonra bırakmaları dikkatimi çekti.
Çok doğru tespit. Yunus ve Sane özellikle inanılmaz berbat işler yaptılar ve top kaybı sonrasında da elini kolunu sallaya sallaya yürüdüler kaç defa. Herkes çok kötüydü de, dünün baş mimarı kim deseler 1 Yunus 2 Sane derim.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Barış Toraman ne diyorsun üstat bugune, gelecek ve sezon adına ongorulerin
Estagfurullah o sizin üstatlığınız,

Bir şeyin değiştiğini düşünmüyorum ama değişebileceğine dair emarelerin olduğunu görüyorum. Dün maç kadrolarına bakarken kadroda Nene'yi görünce "eyvah" dedim bu Nene'nin oyunculuğu ile ilgili değil adamların kazanmanın yollarını ve planlarını arıyor olması aynı zamanda bu işi isteyip kafa yorduklarını gösteriyor zira Nene tam 1 gün dolmadan ülkeye getirilip oyuna sokulmuş oldu.

Biz şimdi final oynayacak Osimhen'i 3 gün sonra Atletico maçında oynatır mıyız ya da Osimhen finale kalmayıp 3.lük maçını oynarsa buna engel olabilecek miyiz? Bu bir tür rehavet ve olaya kafa yormama ile alakalı eğer enerjimiz ve isteğimiz giderse o zaman bu düşüşü kimse engelleyemez.
Taze kan basılmalı bu bir çok yönden olabilir yoksa Fener'in bizim yanımıza yaklaşabilecek bir takım olduğunu düşünmüyorum. Dün bizi bu kadar kötü yakalamalarına rağmen 0.60 xg ve herhangi bir hücum planı olmadan oynadılar ama tek yaptıkları çok istekli ve arzulu olup havuza düşen tüm topları toplamaları oldu. Bu da 3,5 yıl sonra ilk defa onlara gerçek manada yenildiğimiz maç olarak kayıtlara geçti.

Yönetimin, hocanın ve futbolcuların hepsinin canı sağ olsun. Telafi ederler.

Şu kupayı sakatlıksız geçmek önemliydi. Evet kupa kupadır ve fb ile final oynuyorsan çok daha önemlidir ama bu maç yenilmek beni üzmedi. Bazı şeylerin halı altına süpürülmemesi gerekiyordu. Bu takımın eksikleri oldukça fazla diye her zaman yazıyoruz. Orta saha için öncelik on numara olmalı artık. Bilal Toure(isme takılmayın önemli olan oyun stili) tarzı bir kanat forvet şart. Sağ bek şart singo artık stoper oynasın artık. İcardi için 70 'den sonra oyuna girmesi çok daha iyi olur.

Fb hiç olmazsa lig 2.si falan oldu, şu kupayı samsunspor alsa daha büyük saçmalık 😅

Gram üzülmüyorum şu an. Dünkü takım benim üzgünlüğümü hak etmiyor çünkü.

33 yaşımdayım ilk defa Fenerbahçe'ye helal olsun hak ettiler dedim. Sakin kafayla düşününce bu sonuca varıyor insan.

Ben Barış Özbek'lerle filan oynarken bile bu kadar pespaye olunan bir maç hatırlamıyorum.

Dünkü maçı bizim açımızdan, yönetimin dağıttı yağmurluktan başlayarak tüm topçulara, teknik ekibe kadar, sövmeden izah etmek zor.

Aşağılık bir vaziyet vardı.

Gökmen Ozdenak ve Ahmet Çalıga saygısı olsaydı bizimkilerin bu maça iyi hazirlanirlardi.

Camianın sembol adamlarından biri yuhalandı ve küfür yedi.Ustune hic mücadele etmeden rezil bir yenilgi alındı.

Çok utanılacak şey var.Dersten öte.

Gram üzülmüyorum şu an. Dünkü takım benim üzgünlüğümü hak etmiyor çünkü.

33 yaşımdayım ilk defa Fenerbahçe'ye helal olsun hak ettiler dedim. Sakin kafayla düşününce bu sonuca varıyor insan.

Ben Barış Özbek'lerle filan oynarken bile bu kadar pespaye olunan bir maç hatırlamıyorum.

Dünkü maçı bizim açımızdan, yönetimin dağıttı yağmurluktan başlayarak tüm topçulara, teknik ekibe kadar, sövmeden izah etmek zor.

Aşağılık bir vaziyet vardı.
Dün utanç gecesiydi berat.Gokmen Ozdenaka yapılan şeye karşılık vereceklerdi sahada öncelikle.

fenerle final nitelikli 2 maç oynadık okan beyle, ikisinde de 90 dk boyunca rezalet ötesi bi performans izledik

10 sene şampiyon da olsak böyle maçlar her zaman önemli olacak, 4 yıldır derbi karnesi bu kadar iyi olan bi hocanın finalleri bu kadar kötü geçirmesi garip valla, ne kadar eksi yazdığını fark etmiyor muhtemelen

Domenico Tedesco: "Topun bizde olması gerektiğini oyuncularıma söyledim. Galatasaray'a verirsek topla ne yapmaları gerektiğini bilen bir takım.

Takım halinde kompakt bir savunma yaptık. Oyuncularıma söylediğim ana şey buydu; topa sahip olmamız lazım, top bizde kalması lazımdı. Rakibe bırakırsak, Galatasaray %70 topla oynayabilecek bir takım."

Arkadaş ortamimin %85 i fenerlilerden olusyor. Siz bana ne yaptini ya ?

Hakkim haram olsun. 2 tane osimhen kutusu ve sane formasi aldim. Bunu mu hakkettim ben

Domenico Tedesco: "Topun bizde olması gerektiğini oyuncularıma söyledim. Galatasaray'a verirsek topla ne yapmaları gerektiğini bilen bir takım.

Takım halinde kompakt bir savunma yaptık. Oyuncularıma söylediğim ana şey buydu; topa sahip olmamız lazım, top bizde kalması lazımdı. Rakibe bırakırsak, Galatasaray %70 topla oynayabilecek bir takım."
Burada tamamen sacmalamis top onlarda olmadıki sadece donen topları cok iyi topladılar onun disinda yine geride kapanıp kontra oyunu oynadılar
Bizim 11 oyuncuda kosmadigi icin top onlarda kaldi sanıyorsa buyuk yanilir

Burada tamamen sacmalamis top onlarda olmadıki sadece donen topları cok iyi topladılar onun disinda yine geride kapanıp kontra oyunu oynadılar
Bizim 11 oyuncuda kosmadigi icin top onlarda kaldi sanıyorsa buyuk yanilir
İyi hoca dediklerinin gözlemi de bu kadar işte

Dün fenerin iyisi guendizi değil ismaildi bu arada. Her topu aldı yunusun ayağından

Dün fenerin iyisi guendizi değil ismaildi bu arada. Her topu aldı yunusun ayağından
Kesinlikle doğru, maci tekrar izleyince daha net anlaşılıyor genduzi gol attı diye herkes cok iyi diyorda İsmail den cok farkı yok hatta İsmail yerli olarak 1 adım önde, tedesco 2 onlibero oynatacak gibi ama bu sistem ciddi sıkıntılarda yaratır bence 8 numara lazimdi bunlara o bölgeye fredin gencim gibi

Kesinlikle doğru, maci tekrar izleyince daha net anlaşılıyor genduzi gol attı diye herkes cok iyi diyorda İsmail den cok farkı yok hatta İsmail yerli olarak 1 adım önde, tedesco 2 onlibero oynatacak gibi ama bu sistem ciddi sıkıntılarda yaratır bence 8 numara lazimdi bunlara o bölgeye fredin gencim gibi
Bana gore maçın en iyisi de levent mercandi abi

Biz hiç mucadele etmediğimiz için goundozi göze battı,gol de atınca.Torreira ve lemina doğru düzgün ikili mücadeleye girmemiş lütfedip...Bu maçta mi ciddiye alayım goundoziyi.

İyi oyuncu ama düz oyuncu dedik çoğu kişiyle.Bu boklamak olmuyo,sadece beğenmiyorsun kişisel olarak.Begenmek zorunda da degiliz

Son düzenleme:
Bu oevlatlarıyla olan Lig maçında Gökmen Özdenak ve Ahmet Calığı tekrardan anıp, onurlandırıp futbolcuları bu işin psikolojisine iyi sokmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt