- 6 Eylül 2014
- 94.710
- 65.357
- 4.608
Saikuba gozlerimi kanattin. Beyin taşımıyor bu herif.. bunu oynatacagina genç yerli oynat rezil bir topcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu temposuzlukla cicaldau gibi arada adını duyacağım birini istememYalan yok kalite topçu. Bize gelmesini çok istedim şahsen
Ben istemezdim ligi düşünmüyorum şampiyonlar ligi için çok kayboluyorYalan yok kalite topçu. Bize gelmesini çok istedim şahsen
Bizde daha da iyi oynardı. Orayı da hesaba katBu temposuzlukla cicaldau gibi arada adını duyacağım birini istemem
Bunlarda Allah kitap yok her fb maçında karşıda İsrail takımı varmış gibi anlatıyorlar , gerçi olalaalla oley çeken spiker bile gördük, Samsun'un atağını kesiyor Meeeeeeeeert haaaaaaaarika aldı, skrinar süper müdahale yapıyor, yalama olmuş hepsiSpiker feneri masil yalayacam diye dili tahriş oldu
KatmiyorumBizde daha da iyi oynardı. Orayı da hesaba kat
karaoğlan gelir gibiHalil Umut Meler'i verirler.
Aklımdan tam da reisin bu piçin belini kırarak gol attığı senaryo geçtiği sırada mesajını okudum. Amiin!..Zulimpiyat bize ters gelir soğuk havada oyun kurmakta zorlanabiliriz. Bjkden 5 yemiştik orada. Yasin kol denen onun bunun evladı ve vardaki operasyon çocukları ve hacı denen itin şikecilerine kupa verme hevesi derken zor bir maç bizi bekliyor. Osimhen olsa hiç çekinmem ama icardi şikrinyar itine üstünlük kuramaz. Umarım bu kahpe evlatlarına kupa verip havaya sokmayız çok koyar bana.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerli olmak bir sanattirKonuda fbliliğini ortaya çıkaranlar görüyorum