2025 Süper Kupa YF | Fenerbahçe 2-0 Samsunspor | MS | 6 Ocak | ATV

Saikuba gozlerimi kanattin. Beyin taşımıyor bu herif.. bunu oynatacagina genç yerli oynat rezil bir topcu

Asensio bence Mertensin bizdeki en kötü senesi kadar bile oyuna etki etmiyor. Skora etki var ama oyuna katkısı çok az.

Spiker feneri masil yalayacam diye dili tahriş oldu
Bunlarda Allah kitap yok her fb maçında karşıda İsrail takımı varmış gibi anlatıyorlar , gerçi olalaalla oley çeken spiker bile gördük, Samsun'un atağını kesiyor Meeeeeeeeert haaaaaaaarika aldı, skrinar süper müdahale yapıyor, yalama olmuş hepsi

Duran şöyle iki ay kaybolsa ortadan yine iyi olur.

Zulimpiyat bize ters gelir soğuk havada oyun kurmakta zorlanabiliriz. Bjkden 5 yemiştik orada. Yasin kol denen onun bunun evladı ve vardaki operasyon çocukları ve hacı denen itin şikecilerine kupa verme hevesi derken zor bir maç bizi bekliyor. Osimhen olsa hiç çekinmem ama icardi şikrinyar itine üstünlük kuramaz. Umarım bu kahpe evlatlarına kupa verip havaya sokmayız çok koyar bana.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikinci gol çok abuk subuk yav.yeni gördüm kapattım 2.yariyi

bu taskafa da yazık ettik kendine , rusyaya ittirmeye çalışıyorlar

Zulimpiyat bize ters gelir soğuk havada oyun kurmakta zorlanabiliriz. Bjkden 5 yemiştik orada. Yasin kol denen onun bunun evladı ve vardaki operasyon çocukları ve hacı denen itin şikecilerine kupa verme hevesi derken zor bir maç bizi bekliyor. Osimhen olsa hiç çekinmem ama icardi şikrinyar itine üstünlük kuramaz. Umarım bu kahpe evlatlarına kupa verip havaya sokmayız çok koyar bana.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımdan tam da reisin bu piçin belini kırarak gol attığı senaryo geçtiği sırada mesajını okudum. Amiin!..

Geri
Üst Alt