Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.405
- 67.512
- 5.003
Kamyonla ortasaha dökmek lazım bu takıma.Bu takımın kaç transfere ihtiyacı var söyleyin bakalım şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kamyonla ortasaha dökmek lazım bu takıma.Bu takımın kaç transfere ihtiyacı var söyleyin bakalım şimdi
Sane'nin sutundan sonrada isyani ordan yanaydi galibaZeminde donmalar var herhalde bazı noktalarda top çok sekiyor.
Yok kral icardi napiyor sahada şu an anlamadık zaten. Maçın başlarında veremediği paslar dan bahsediyorum saranınİcardi veremedi o pası yalnız
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç için kadro yeterli de konsantrasyon gerek. Rölantide takılıyolar.Bu takımın kaç transfere ihtiyacı var söyleyin bakalım şimdi
Sara iyi gayet, bi de beklerden katkı almayınca bu tarz maçları açmak imkansız hale geliyor. Beklerden en az birinin hücumda etkili olması iyi orta yapabilmesi lazım.Millet kitlenmiş bir Sara da Sara
İlkay diyen yok Sallai diyen yok İcardi diyen yok
Adamın net asisti gitti halen kötü diyorlar
Hıc sorma ya. Mesela samsunspor'un ne alakası var!Linçlemeyin beni ama şu tarz süt kupalarını hiç sevmiyorum, birde 2 maça çıkardılar saçma sapan