Adnan Korkut
Taçsız Kral
Oyun zekası inanılmaz yüksek bir futbolcuİcardi’ye hayran olmamak mümkün değil
Pasın güzelliği başka bir şey de başka hiçbir santrafor orada pas vermezdi, kendi vururdu
Takım için oynuyor kral
Oyun zekası inanılmaz yüksek bir futbolcuİcardi’ye hayran olmamak mümkün değil
Pasın güzelliği başka bir şey de başka hiçbir santrafor orada pas vermezdi, kendi vururdu
Takım için oynuyor kral
Sürekli yapamıyor sezon başı bende onun hayalini kurmuştum ıııh olmuyor.Icardi pas dağıtımında ve 10 numarada yunustan iyi
Lang ve tell lazım bize
Siz daha GS yi tanıyamamışsınız.ulan dayanamadık 20 sn kaldı gol olmaz diye wc gittik gol oldu
o adamın oraya bindirdiğine nasıl emin oldu ki acaba, zamanlaması falan çok iyi.
Abi set oyunu olmadığı için geriye gelip pas dağıtıyor herifİcardi’ye hayran olmamak mümkün değil
Takım için oynuyor kral
Galatasaray bitti demeden sıçmaya gidilmez Renktaşulan dayanamadık 20 sn kaldı gol olmaz diye wc gittik gol oldu
Yunus yetersiz bence.tam formuna 2 ay varSürekli yapamıyor sezon başı bende onun hayalini kurmuştum ıııh olmuyor.
Gaza getirme milleti...hocaya rağmen oynuyor takım helal olsun valla daha ne kadar taşıyacaklar
En öncelik kesinlikle kesici 6 numara benceBizim öncelik mutlaka sol stoper olmalı
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lincoln geldi gözümün önüneEren bağırmıştır belki arkadan
Babaaa geldiiiiiiiiimmmmmmmmm
Şaka bi tarafa hayran olmamak mümkün değil icardiye

Jakobs as solbek normalde.5 eksik diyebiliriz transferler harici.eren hazır değil henuzmuhteşem oynuyoruz maşallah ve bu takıma daha tor lemina yıldız bir orta saha osimhen ve singo gelecek.Aslanlarım benim