GSC Haber 2025 Yaz Transfer Dönemi İçin Kaleci Listesi

1. Kalecimiz kim olmali

• Kullanılan toplam oy
    47
chelsea kadroda tutmayacak petrovici. opsiyonlu kiralama kolay olur. yeter ki oyuncuyu ikna etsin bizimkiler
Niye tutmasın sanchezden pek memnun değiller üstüne dediğim gibi tutmasa bile strasbourga kiralar yine.Ligue 1de bu sene donnarumayla beraber -genel performans olarak ondan da iyidir belki lig özelinde- en iyi iki kalecisinden birini bize 10 milyona verecek halleri de yok 30 minimum olur zaten

toulouse dan Guillaume Restes(tm link) gelecek vaad eden bi cocuk

herkes bahsetmiş - 15,18 e kadar cikilabilecek yetenek ama o fiyata bile salmayabilirler

Son düzenleme:
Paok kalecisi Kotarski’nin son durumu nedir ? Bizim maçda bayağı beğenen vardı.

David De Gea has just signed new deal at Fiorentina until June 2028. After AS Monaco approaches, De Gea picks Fiorentina project. [F. Romano]

De Gea kalmis kulubunde.

Bence Lunin’e gideceğiz ilk olarak.

Emi Martinez de istenir tabi ama çok bonservis istiyorlar bence klasik EPL abartması.

40 falan diyorlar 32 yaşında adam.

En fazla 15 eder o da Araplara falan yani. Avrupalı 10 verir 12 verir maksimum.

O zamana kadar bekleyip kaleci almamızlık yapmayacakları için Temmuz da Lunin gelebilir diye düşünüyorum.

Bulka bence gelmek istemiyor ki çok da bizlik değil daha önce dediğim gibi çizgi kalecisi kendisi. Leo Franco , Sanctis gibi olur.

Ben halen komsudaki elemani alalim diyorum. Onun da avelligi tutuyor bazen ama Kemerburgaz suyundan icirip iyilestirebiliriz.

TM ye göre Tzolakis 10 M Eu - Oly ne ister bilmiyorum

22 yaşında 1.93 - hiç kötü hedef değil bence.

Osimen sonrası paramız kalmayacak ise bu yönteme gidilebilir.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-05-31 222041.webp
    Ekran görüntüsü 2025-05-31 222041.webp
    72,3 KB · Görüntüleme: 11
Gönül ister ki Meret'i alalım bu Transfer Piyasası'nda bize bırakmazlar :D Kimse kapmadan Bulka'yı alıp yolumuza ve işimize bakalım heaaaaa :D

25 yaş civarı iyidir. Hem çok toy olmaz hem de uzun süre kalemizi korur. Muslera benzeri bir strateji izleyebiliriz.

Geri
Üst Alt