2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Divan Üyesi Reşit Ömer Kükner: "Biz Osimhen diyoruz, Icardi diyoruz, Davinson diyoruz. Seviyemiz belli. En son Sane geldi, muhteşem oyuncu, tartışılmaz. Biz bu seviyedeyiz. Karşı tarafın seviyesi Milan Skriniar, eh bir stoper yani. Galatasaray'a gelmesin istiyorum."
Bayern Münih olduk falan diyoruz da

Bayern olan takım gidip de rakipler ile alakalı böyle alaycı konuşmaz kardeşim. Tam tersi rakip hakkında konuşmayarak, rakibi muhatap almayarak, rakip hakkında konuşsa da saygılı konuşarak, seviyesiyle onu ezer. Bu tarz seviyesiz söylemler onların işi olmalı bizim değil

Fener kimdir de biz onu muhatap alıp (hele hele kongrede) böyle saçma sapan konuşuyosun yahu

UIan ben taraftar olarak onları ciddiye almıyorum onlarla muhatap olmuyorum be

Her divan kurulunda mikrofonun başına geçip Fenerbahçe lafı geçiriyor bu Reşit Ömer Kükner isimli şahıs. Twitter'da herkes istediği görüşünü dile getirebilir, destekçi de bulur. Ancak divan kurullarında aylarca mikrofon başına geçip sürekli Fenerbahçe'den bahsetmek kendi camiasının hangi seviyede olduğunun farkında olmamaktır.

Galatasaray artık kendi yoluna bakmalı ve Fenerbahçe gibi vasat bir organizasyonu kendi divan kurulunda bu kadar ağzına meze etmemeli.

Bu abimiz de bu anlamsız Fenerbahçe kompleksini divan kuruluna taşımaz inşallah artık.

Her divan kurulunda mikrofonun başına geçip Fenerbahçe lafı geçiriyor bu Reşir Ömer Kükrer isimli şahıs. Twitter'da herkes istediği görüşünü dile getirebilir, destekçi de bulur. Ancak divan kurullarında aylarca mikrofon başına geçip sürekli Fenerbahçe'den bahsetmek kendi camiasının hangi seviyede olduğunun farkında olmamaktır.

Galatasaray artık kendi yoluna bakmalı ve Fenerbahçe gibi vasat bir organizasyonu kendi divan kurulunda bu kadar ağzına meze etmemeli.

Bu abimiz de bu anlamsız Fenerbahçe kompleksini divan kuruluna taşımaz inşallah artık.
Kesinlikle katiliyorum.

Her ay o mikrofonda vurgulu cumle icin can atiyor resmen.

Sorgulamiyorum ama takinti ve saplantili olmak bize yakismiyor.

Tamam twitter hesapları açıklamalarınızı paylaşacak tamam

Yeni izlemeye basladim..gene GSTV takintiligi.

Ayni cumleyi kelimeleri yer degistirip 5 dakika boyunca 50 defa nasil soylebilir bir insan yav

Kupaya baktikca gozum alisti ya.

Sut gugumu demeyecegim artik

1000034061.webp

Epik gozluk kullanimi

Maç yokluğunda diwan qeyfi.

Dursun Başkan BB'den çıktı, osimheni aldı. Buna ragmen soze adayı tadil ettik üyelerimiz kullanabilir diye baslamazsa ben hiç bir şey bilmiyorum.

Son dönemde çok verimsiz geçiyor.

BBden çıktık şovu ile gidilip Florya tepkileri ile sonlanacaktır, Osimhen bu paraya alınır mı dyenler de çıkacaktır.

Son dönemde çok verimsiz geçiyor.

BBden çıktık şovu ile gidilip Florya tepkileri ile sonlanacaktır, Osimhen bu paraya alınır mı dyenler de çıkacaktır.
%80 i BB "zaferi" şovu - %18 i "tesisleşme sevgili Galatasraylılar - %1 i bu paralarla 10 katı borçlanırız olayı - %1 Aydın Özmızrak su içme gulp sesi.

%80 i BB "zaferi" şovu - %18 i "tesisleşme sevgili Galatasraylılar - %1 i bu paralarla 10 katı borçlanırız olayı - %1 Aydın Özmızrak su içme gulp sesi.
Bugün faiz indirimi gelecek. Aralık sonuna kadar daha da düşecek diye tahmin ediyorum, yeni yıla %30un altında faiz oranıyla girilirse konut piyasası hareketlenecek, buna değinen çıkacak mı bakalım.

BBden çıkıcaz diye gelip 3 sene sonra bedelli yapıp çıkabilmek benim gözümde zaten başarı değil, o dönemki döviz karşılığıyla şu anki arasında dağlar kadar fark var.

Maç yokluğunda diwan qeyfi.

Dursun Başkan BB'den çıktı, osimheni aldı. Buna ragmen soze adayı tadil ettik üyelerimiz kullanabilir diye baslamazsa ben hiç bir şey bilmiyorum.

daha resmiyet kazanmadı maalesef - para çıkmadı yani bizden sanırım henüz (yoksa açıklanırdı)

o yüzden bol bol ses gelecektir o nakit eksilmeye. ( yada osimhen olduğu için cesaret edemeyeceklerdir belki 1 2 kişi hariç)

bence de bitti transfer ama resmiyet kazanması lazım artık en geç bu cuma , haftasonuda osi ayak basması lazım evine.

ama evet, BB bitti diye uzayıp uzyaıp duran süreci "sözümüzü tuttuk" diyerek şak şak biraz - sonra ada ile bütün projeler ve tesisler diye 2 paragraf.

Son düzenleme:
Bugün vergi indirimi gelecek. Aralık sonuna kadar daha da düşecek diye tahmin ediyorum, yeni yıla %30un altında faiz oranıyla girilirse konut piyasası hareketlenecek, buna değinen çıkacak mı bakalım.

BBden çıkıcaz diye gelip 3 sene sonra bedelli yapıp çıkabilmek benim gözümde zaten başarı değil, o dönemki döviz karşılığıyla şu anki arasında dağlar kadar fark var.
Oraya gelenlerden bunu düşünen ya da öngören kimse olmayacaktır diye düşünüyorum - en azından dillendirilmeyecektir. Yönetim içinde bile bu takipte olan yoktur. (Erden Timur olsa ayrı tabi , adamın expert olduğu piyasa sonuçta)

kabaca Faiz oranı inişe geçecek mantığı ile bakabilirler - bunun hedeflendiği ve yakında düşürülmeye başlanacağını zaten beklemeyen yokturda.

BB olayı felaket yav - 2 yıl önce "yakın sürede , çalışmalar yoğun"...geçen sene "nisanda bitiyor iş , yeni yönetim dönemi bu külfette olmayacak" gibi uzata uzata yürüttüler.

genede sonuç olarak çıktık ona laf etmiyorumda , şu an elimiz çok daha rahatta olabilir miydi diye sorgulamıyorum da değil.

daha resmiyet kazanmadı maalesef - para çıkmadı yani bizden sanırım henüz (yoksa açıklanırdı)

o yüzden bol bol ses gelecektir o nakit eksilmeye.

bence de bitti transfer ama resmiyet kazanması lazım artık en geç bu cuma , haftasonuda osi ayak basması lazım evine.

ama evet, BB bitti diye uzayıp uzyaıp duran süreci "sözümüzü tuttuk" diyerek şak şak biraz - sonra ada ile bütün projeler ve tesisler diye 2 paragraf.
Haklısın daha osimende bitmiş bir şey yok. Ama bence bu da Dursun baskanin oyunu. Divanda Hayri abiye "sen bir oyuncuya nasıl bu kadar verirsin?" dedirtmemek için sonrasına atmaya calisiyor olabilir.

Şu anda adam gözümde Putin gibi. Dursun başkan bunu hesaplamistir diyorum ne olursa olsun.

Haklısın daha osimende bitmiş bir şey yok. Ama bence bu da Dursun baskanin oyunu. Divanda Hayri abiye "sen bir oyuncuya nasıl bu kadar verirsin?" dedirtmemek için sonrasına atmaya calisiyor olabilir.

Şu anda adam gözümde Putin gibi. Dursun başkan bunu hesaplamistir diyorum ne olursa olsun.
valla başkanı eleştridiğim çok şey var futbol haricinde tamamen yönetim çerçevesinde ayrı ama mecvut yönetimi ele aldığımızda "işe yaramazlar" ceket tayfası beni başkanın eksilerinden daha çok rahatsız ediyor.

hala aslında aşırı kırılgan bir yönetim yapısı olduğunu düşünüyorum çünkü.

en büyük eksileri ve kötü oldukları kısım bana göre iletişim - rezaletler bu hususta. ikincisi de şu çift başlılık, karşıtlık muhabbeti sosyal medya üzerinden. yararı yok , pislik medyaya malzemesi çok .

Metin ozturk ne kadar kasilacak acaba ya peffff

Baskana cok bir sey demiyorum hadi, baskan sonucta. Secim vaktine saklarim o elestirilerimi daha cok ama kadrosundaki gereksizler coo bir sey basarmis gibi kasilirlar bugun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt