2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam oyuncumuz yerde yattı 1 dakika, ayağı kırıldık zannettik 3 gün sonra maça çıktı diyor. Böyle adamların kulübü temsil ettiği ortamda bu kulübe hiçbir futbolcu aidiyet hissetmez.
Pranga bu moruklar işte. Direkt olarak burada konuşmak için akli dengesi yerinde olduğu hakkında rapor almadan oy yada konuşma hakkı verilmemeli kimseye.
Kim bunu diyen hadsiz

Turcan denilen eleman net fenerli. Divan da konuşma hakkı verene yazıklar olsun. Acilen genel kurul üyeliğinden atılmalı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kulüp sizin ya size dokunan şey olunca acil yapın.

Bıktık lan sizden

Bu başkan Ayhan beye karşı sürekli bir tavır içinde

Adam oyuncumuz yerde yattı 1 dakika, ayağı kırıldık zannettik 3 gün sonra maça çıktı diyor. Böyle adamların kulübü temsil ettiği ortamda bu kulübe hiçbir futbolcu aidiyet hissetmez.
Pranga bu moruklar işte. Direkt olarak burada konuşmak için akli dengesi yerinde olduğu hakkında rapor almadan oy yada konuşma hakkı verilmemeli kimseye.
Adam fenerli ağzıyla konuşuyor ona göre hakemler bizi kayiriyormus çok sert oynuyormusuz kırmızı görmemiz lazımmış falan bu nasıl galatasarayli.

Bizde kalem kalem gelirler açıklanıyor futbolcu ödemeleri dahil ,bizde böyleyse fenerin futbolcu ödemelerini resmi maaşlarını düşüncesi bile korkunctur

IMG_3490.webp

Sener baba da divan toplantisinda

Hayatta sevdigim tum kisiler Galatasarayli..

Gec izledim bunu(hala izliyorum)

Ya satir satir adam dosya kagidindan okumacaki aciklama..pardon text-to-speech hatipoglu var, cok biktim ben bu adamdan

Ayhan agabey cikiyor mali tabloyu gidisati sorguluyor, zaten dev gibi zarar ediyor diyor, BB den ciksan ne yazar diyor...metin el kol yapip hatipi cik bidaha konus diyor, tesislerin adi diziliyor gidiyor.

Gercekten icler acisi bir yonetim. Baskanin tesislesme konusundaki hevesini takdir ediyorum ama geri kalani oyle bos bos oturuyorlar orada.

Bakalim daha neler denecek

Gec izledim bunu(hala izliyorum)

Ya satir satir adam dosya kagidindan okumacaki aciklama..pardon text-to-speech hatipoglu var, cok biktim ben bu adamdan

Ayhan agabey cikiyor mali tabloyu gidisati sorguluyor, zaten dev gibi zarar ediyor diyor, BB den ciksan ne yazar diyor...metin el kol yapip hatipi cik bidaha konus diyor, tesislerin adi diziliyor gidiyor.

Gercekten icler acisi bir yonetim. Baskanin tesislesme konusundaki hevesini takdir ediyorum ama geri kalani oyle bos bos oturuyorlar orada.

Bakalim daha neler denecek
Ayhan Özmızrak sanırım yanıltıcı bilgi verdi bu sefer. Zarar dediği noktada oyuncu satış ve kiralardan elde edilen geliri katmıyor sonra zarar diyor orada düzeltilmesi doğruydu. Onun dışında yönetimde boş boş takılan hiç bir şey yaptığını görmediğimiz çok kişi var en başlarında da Metin Öztürk gelir bence. Özellikle Metin Öztürk'ün sondaki futbol aklı falan açıklamaları tam fecaat orayı hiç boşuna dinleme sadece sinirlendiğinle kalırsın.

Bendebaştan itibaren tekrar izledim ,çok ilginç şeyler oluyor ne tff ne hakem mevzusu ne ortada olan yıpratıcı konularla ilgili tek kelime bile etmediler..iyice emin oldum arka planda başka işler dönüyor

1000028257.webp

Olm bu adam deli??(Deli: enteresan anlaminda)
Bagdat caddesinde elinde hep bi torbayla gezer, medikal bi durum mu bilmem peynir gibi kokar

Adam gs divan uyesi cikti iyi mi

Ayhan Özmızrak sanırım yanıltıcı bilgi verdi bu sefer. Zarar dediği noktada oyuncu satış ve kiralardan elde edilen geliri katmıyor sonra zarar diyor orada düzeltilmesi doğruydu. Onun dışında yönetimde boş boş takılan hiç bir şey yaptığını görmediğimiz çok kişi var en başlarında da Metin Öztürk gelir bence. Özellikle Metin Öztürk'ün sondaki futbol aklı falan açıklamaları tam fecaat orayı hiç boşuna dinleme sadece sinirlendiğinle kalırsın.
Bilmiyorumda divan baskani aykutalp beyi severim, biraz fazla konularin ustunu kapatiyor gibi, zatwn zitlasiyorlar deli gibi 3 4 uye ile.

Tek gozu kisik olan adini unuttum, her divanda gelir o guzel konustu.

Metin ozturk ilk gunden beri yaziyorum, yoruldum tepki gostermekten. Tivitler dusmuste dhaa gelmedim o konusmaya

Bilmiyorumda divan baskani aykutalp beyi severim, biraz fazla konularin ustunu kapatiyor gibi, zatwn zitlasiyorlar deli gibi 3 4 uye ile.

Tek gozu kisik olan adini unuttum, her divanda gelir o guzel konustu.

Metin ozturk ilk gunden beri yaziyorum, yoruldum tepki gostermekten. Tivitler dusmuste dhaa gelmedim o konusmaya
Bahsettiğin o kişi yine normal eleştirilerini yaptı farklı olarak Ömer Tumay diye biri çıktı onun eleştirileri yerindeydi hem futbol aklı transferler vs. hem de iletişim ve bazı başka konularda doğru noktalara değindi. Özmızrak bu sefer açıkcası eleştirileri pek yerinde değildi ilk önce Tüzük'e takıldı o konu devletin verdiği izne bağlı oldu 9 aylıklar ile birlikte normale dönüyor dense de aynı konuda takılı kaldı sonra zarar kısmında da oyuncu satış-kira gelirlerini katmayıp dışarda bırakması zaten hataydı. Kendisinden daha sert ve doğru nokta eleştiriler bekliyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt