2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu da mı uzatmışlar.

Vadesi geçmiş borca izin veren kurul aptallık eder net btw
Haa bak bunu gormemistim iyi oldu bu.

Teklifleri 30 nisan
Ilk oturum 2 mayis(yayinlanacak?)
Karar 9 mayis(kesin yayinlanacak)

Ama ben anlam veremiyorum BB den cikmak icin eyvallah pesinat vs kullan. Eger bugun bu 35 se gecmiste 70 dedigin bedel. Kalanini bahsedilen fona aktarilmasi lazim.

Ilk sunumlarda asla hatirlamiyorum bb haric borclara basilacak para diye, bu yeni konusuluyor saniyorum ve icerigini merak ediyorum nedir o borc.hatip ve cankin avruoa turneleri falan dahil mi mesela...

Riva kaleminde floryada ki yab arazi alinmasi ne alaka ya ...mecidiyekoyle vs ile yapilmamis miydi o is?

Haa bak bunu gormemistim iyi oldu bu.

Teklifleri 30 nisan
Ilk oturum 2 mayis(yayinlanacak?)
Karar 9 mayis(kesin yayinlanacak)

Ama ben anlam veremiyorum BB den cikmak icin eyvallah pesinat vs kullan. Eger bugun bu 35 se gecmiste 70 dedigin bedel. Kalanini bahsedilen fona aktarilmasi lazim.

Ilk sunumlarda asla hatirlamiyorum bb haric borclara basilacak para diye, bu yeni konusuluyor saniyorum ve icerigini merak ediyorum nedir o borc.hatip ve cankin avruoa turneleri falan dahil mi mesela...
Vadesi geçmiş borç dersen ben sadece finansal borç olarak düşünürüm ama detay vermeleri lazım. Ayrıca bunlar yetkiyi bu şekilde alırız diye borçların vadesini geciktirmiş olabilir; izin vermek aptallık olur

Vadesi geçmiş borç dersen ben sadece finansal borç olarak düşünürüm ama detay vermeleri lazım. Ayrıca bunlar yetkiyi bu şekilde alırız diye borçların vadesini geciktirmiş olabilir; izin vermek aptallık olur
Katinsekilde BB den cik kalanini fona koy olmali.

Futbolda 30+ salladigin M eurolarin sorumlulari isletsin bir olannidesin bakalim...

(Imla hatalari icin kusra bakmayin mobilden yazmak iskence biraz bana basparmaklar yayvan oldugu icin:))

Wow Riva’yı Emlka konut tamamlarsa gelirimiz acayip artıyor yaw

Riva büyük piyango olmuş yapılabilirse

Wow Riva’yı Emlka konut tamamlarsa gelirimiz acayip artıyor yaw
Riva konusunda ne denirse inanmam, dusundugunde floryadan bile cok cok daha net bizi tepeye cikaracak isti, ellerine yuzlerine bulastirdilar yillar icinde

Yok mutahhit boyle
Yok kaba insaat teslim anlasmasi
Yok bilmemne

Coktan yag gibi gitmis olmaliydi bu is. Sonuc alinirsa tebrik ederiz ama bence coktan kar marjini biraz rezil ettiler burda. Tek arti istemsiz olarak dovizin artmasi, ekonominin fecaat halde olmasi ve gayrimenkul degerlerinin bu proje zamaninina gore anormal seviyelerde olmasi.

Riva konusunda ne denirse inanmam, dusundugunde floryadan bile cok cok daha net bizi tepeye cikaracak isti, ellerine yuzlerine bulastirdilar yillar icinde

Yok mutahhit boyle
Yok kaba insaat teslim anlasmasi
Yok bilmemne

Coktan yag gibi gitmis olmaliydi bu is. Sonuc alinirsa tebrik ederiz ama bence coktan kar marjini biraz rezil ettiler burda. Tek arti istemsiz olarak dovizin artmasi, ekonominin fecaat halde olmasi ve gayrimenkul degerlerinin bu proje zamaninina gore anormal seviyelerde olmasi.
Orada bence sıkıntı 1. Sınıf kalite konutların satılabilir hacmini doldurması. Bundan dolayı da firma çekildi diye düşünüyorum. Daha düşük kalite konutlar yaparak bir alt gelir grubuna oynanması gerek. Bu yapılırsa tekrar satış gerçekleşir. Umarım doğru bir proje yapmışlardır.

Ne gururu baskan, ekonomi cokuo kurlar firlamasaydi oyle meblaglari bulamayacakti, batirdiginiz bir tablo olacakti Riva...

Sans eseri bu hale geldigi icin gurur ... Riva konusunda affim asla yok.

Duses ustu duses durumlar var, sallandik ettik, kuzey istanbul diye millet buralara tasinma merakinda zaten. Bu tamamen sanstir, planlama degil

Orada bence sıkıntı 1. Sınıf kalite konutların satılabilir hacmini doldurması. Bundan dolayı da firma çekildi diye düşünüyorum. Daha düşük kalite konutlar yaparak bir alt gelir grubuna oynanması gerek. Bu yapılırsa tekrar satış gerçekleşir. Umarım doğru bir proje yapmışlardır.
Benim bildigim anlasmada zaten anormal oranda bi bolunme vardi, kirdilirilan cekler bu gelrim bi kismini eritti

Hatta soylenen bugune kadar bize kaba halde teslim ediliyor, diger taraf ofisininkurmus para kazanrak oturuma hazir satis yapiyor seklinde anlatildi.

Ordan olumlu geri donus ekonomik cokus yuzunden oluyir kisacasi. Her sey sutliman olsa zarar yazardi bu projeksiyonlar -hatta belki sunumu bile olmazdi

Dikdortgen beyaz arka plan ha logoya...gercekten yaptik bitti detaylardan nefret ediyorum.

Kemerburgazda ufak konferans/toplanti salonunda projector onde sehpahada duruyordu....

Eyvah eyvah. Nasil batmiyor kimseye mesela su detaylar

Genel hatlariyla sonunda calisan tesis gorduk ama - gec olsun guc olmasin diyelim bu konuda da

Biraz daha bos duvarlari donatmak lazim basarilarla vs ile

Kapali spor salonunda solda ekran sagda bos duvar vardi, sporuclari hirslandiracak seyler yazsin mesela gibi seyler olmali sure ilerledikce

Geriye dönük izledim; vadesi geçen borçları ticari borçlar için istiyorlar. İzin verilmemeli

Tesis çok güzel ama dekorasyon anlamında yapılanlar iyi değil. Belki ligler kapanınca gerekli düzeltmeler yapılır.

Tesis çok güzel ama dekorasyon anlamında yapılanlar iyi değil. Belki ligler kapanınca gerekli düzeltmeler yapılır.
Buna bende takildim ama bu seviyede aktif olmasina bile sukur.. cok uzayan surec cunku(tanitimlara gore tabi, burda bir cogumuz bugunleri isaret ettik gecen seneden beri)

Zamanla yasandikca kullanildikca bunlar zaten olur dusuncesindeyim

Akademi kismi daha rahat ve hizli bitecektir cunku multi fonksiyondan biraz daha uzak ve spesifik ihtiyaclar belli, sahalar arasi peyzaj ve cevre duzeni en buyuk etken orda.

Insallah hizli sekilde baslatilir

Hep aynı şeyleri anlatıyor, kadın futbol ve akademi tesisinin devreye alınması daha 3 yıl sürer.

Son 1 senede yaptıkları hiçbir şey yok, tesisi zor devreye aldılar. Florya ihalesi diye o kadar reklam yapıldı, ihale ertelendi tek bir açıklama bile olmadı.

Kongredekiler nasıl bu olanlara tepki vermiyor garip cidden.

Hep aynı şeyleri anlatıyor, kadın futbol ve akademi tesisinin devreye alınması daha 3 yıl sürer.

Son 1 senede yaptıkları hiçbir şey yok, tesisi zor devreye aldılar. Florya ihalesi diye o kadar reklam yapıldı, ihale ertelendi tek bir açıklama bile olmadı.

Kongredekiler nasıl bu olanlara tepki vermiyor garip cidden.
Ben gecen gun aylik toplantida sonlara dogru 1 kisi ufak soru seklinde arada soyledi.

Sahsen baya baya zeytinli gibi yemisli falan hazirlamistim kendimi.

Galatasaray markasi ve kurumsallik derken hic haber olmadan ertelendi etti bilmemne resmi agizdan duymamak bence cok kotu bir imaj. Endiselendirmedi degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt