2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un altypaı planını neden kenara attınızda beslenme vs prograsif işleyişteki detayları söylüyorsunuz sorugusunu beğenmedim değil.

(bi 10 dk geriden geliyorum)

Fatih'in altyapı başına gelip önceden hazırlanmış metni okuyark tanıtması bence kötü bir başlangıç

15 dk sonrasında "gelir gelmez maaşları düzelttik" demesi enteresan gelen şeyler.

fasa fisoyu geçelim zaten BÜTÜN bu muhabbet tesisin inşaasına bağlı - oradan takip edeceğiz bakalım.

bu adamın "asıl faaliyettem değer arttırma" konuşmaları 1 senedir var - biraz daha renklendirmesi ve ilgi çekici yapması gerekli.

coğrafya dersi anlatır gibi konuşuyor adam. yaklaşımı haksız değil.

Çıkan adamın Gs ile ilgisi bile yok Arda'yı alt yapıdan sanıyor. Bu güne kadar hiç yoktu ne hikmetse şimdi ortaya çıktı. Bir de Gs büyüklüğü ne kupa me bilmem ne dedi sonunda bu adamdan ciddi şüphelendim.

Çıkan adamın Gs ile ilgisi bile yok Arda'yı alt yapıdan sanıyor. Bu güne kadar hiç yoktu ne hikmetse şimdi ortaya çıktı. Bir de Gs büyüklüğü ne kupa me bilmem ne dedi sonunda bu adamdan ciddi şüphelendim.
heralde aynı kişide değiliz - ben bir öncesindeyim.

Erden Timur sunumlarını savundu benim dediğim adam.

şu"Bizi de uyuttu" muhabbetine tepki koydu falan.

senin bahsettiğin bundan sonra heralde benim için.

arada maximum şak şakçı bir abi konuştu "alkışlayın ulan" diyecekti nerdeyse ve indi

evet gercekte en az 500 600 alacagız 1 mılyara kadarda cıkacak
O kadar da olmaz ama bence m2 satış fiyatı 8000-9000 bin dolar olacak tabi bu günden bu tahminde doğru değil bizimki gibi her şeyden ekonomisi etkilenen bir ülke için ama tahmin olarak GS oradan 400- 450 milyon dolar kazanacak diye düşünüyorum ben proje satışıyla tamamlandığında.

vallahi ben gsliyim ben dursuncuyum

Dursun Özbek:”Geçen sezon sattığımız forma sayısı 1 milyonu buldu.”

Dursun Özbek: "Galatasaray'ın kimseye beş kuruş borcu yok... Peki kasada ne var? Bayağı bir şey var yani kasada. Söylemeyeceğim..."

Yav istersen 10 milyon forma sat. Sen Cuesta ve Jelertle 20 milyon bonservis, 300-500 bine oynayan Sallaiye 2 küsür milyon Euro verdikten sonra ne anlamı var kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt