2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mağazacılık Yöneticisi Ozan Bingöl: "Leroy Sane için yapılan özel koleksiyon ilerleyen günlerde taraftarımız ile paylaşmayı planlıyoruz."
Guzel isler ile acgozlu satis politikasina dikkat edilmeli.

Osi box gibi urun sane icin satmayabilir... Osimhenin ki osimhen ve tavri nedeniyle degerlendi.

Basit ve alim gucune gore abzurt olmayacak sekilde bir yelpaze sunulmali.

Legends in satis rakamlari formalarin cok pahali olmasi bana gore(ve halisaha ve spor aktivitesi icin uygun urun olmalari)

Sevgili ve değerli hocam, mikrofonu yemeden konuşsak mi :(

Bu kurullar Yönetimi eleştirmek için
Bunlar futbolcuları eleştiriyor, yönetimi yağlıyor

Osimhen sakatliga acik bir adam

KIVRAK...GÜZEL...

muthis bir adam ya:)

Bu kurullar Yönetimi eleştirmek için
Bunlar futbolcuları eleştiriyor, yönetimi yağlıyor
Genel görüşlerini bildiriyorlar. Bazıları çıkmak için çıkıyor. Mesela X'de gördüm birisinin açıklamalarını çok doğru Galatasaray'a Sportif Direktör lazım ilk transfer o olmalı diyordu.

Turcan Bolayır:

"Galatasaray Lisesi'nin yanında bizim Galatasaray Hamamı var. Bizim Icardi'yi bir oraya sokmak lazım. Fazla kiloları var, hiç hoşuma gitmiyor. 'Kilolarımla da oynarım' diyormuş, hayır efendim oynayamazsın. Hamam gireceksin o kiloları atacaksın""Rakip çözülmüş, defansı düşmüş, bitime 10 dakika kala girip gol atıyor. Ondan sonra Icardi gollerine başladı diyor medya. Böyle mi olur? Çık bir çabala, birkaç kere yerde kal. Çabaladığını görelim, koş, koştur, uçarak vur. Böyle olmaz."

Turcan Bolayır'dan Icardi'ye zehir zemberek sözler. Sinirlenmiş üstat.

1757507309248.webp

Genel görüşlerini bildiriyorlar. Bazıları çıkmak için çıkıyor. Mesela X'de gördüm birisinin açıklamalarını çok doğru Galatasaray'a Sportif Direktör lazım ilk transfer o olmalı diyordu.
Eleştiri istiyoruz
Kelle istiyoruz
Böyle şeyler yönetimi diri tutar

Bu sefer bravo Hayri agabey

Yahu mikrofon yok mu yedek koskoca lisede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt