Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakli ve haksiz.Bu divan başkanı kadar küstah bir başkan yok ya.
Kimseye de randevu vermiyormuş.Bu aylik kurullarin onemi hic kalmadi neredeyse, onemli sorularda hep baskanin soyle bir tavri oluyor "yerim belli, teke tek gelin anlatayim"
O zaman yayinlanmasin yani...
Spor klubusun ama Yesildirek Spor Klubu degilsin. 30 milyon taraftari olan bir spor klubusun. Sosyal sorumluluklarin var olmali. Bunlar icine azicik ta siyaset giriyor. Zira baskan yanak oksatmis biri.Hakli ve haksiz.
Hayri Kozak'in "susturamazsin" diyerek demokrasi demeci cok onemli idi. Sonucta fikri hur denir degil mi?
Kesilmemesi gerekirdi.
Hakli kismi su, bu siyasi ortamda ne desek zaten yerine gitmiyor, basimiza is almayalim yaklasimini, siyasetten "Spor Kulubu" olarak uzak durma mantigini da anliyorum.
Turkiye ortami buna musait olsa inan ilk ben cok keskin dil kullanirim.Spor klubusun ama Yesildirek Spor Klubu degilsin. 30 milyon taraftari olan bir spor klubusun. Sosyal sorumluluklarin var olmali. Bunlar icine azicik ta siyaset giriyor. Zira baskan yanak oksatmis biri.
Dogru. Su durumda bana Dursun'un atanmis bir baskan olmadigini kim ispatlayabilir mesela? Kepazelik bu, baska bir sey degil.Turkiye ortami buna musait olsa inan ilk ben cok keskin dil kullanirim.
Once siyasetin ulkenin her zerresindeki etkisi azalmali. O zaman desteklenmeli. Mevcut durumda ayrimciligin asla kimseye faydasi yok.
Stratejik bakiyorum yani , yanlis /dogrudan ziyade.
O gun ne dusunduysem ayni yerdeyim. O foto(arkada eski baskanin da var) midemi bulandiran bir foto... Belli seylerde elin mahkum hukumete, bunca paranin dondugu bir pazarda muhakkak bir iliski var fakat durus sergilemek , resmi agizdan deklarasyon da bulunmak "spor kulubu" title i altinda olmamali.
Kaldi ki Galatasaraylilik sadece spor altinda degil. (Egitim kurumlarin uzerinden yapabilirsin mesela- cunku direkt alakan var denebilir bugunun ortaminda). Ama desigim gibi zamanlama ve dil onemli burada. Asiri onemli hatta.
Yapı da şampiyon yapıyor mu? Ona da inanıyorsun sen herhalde böyle şeylere inandığına göre.Dogru. Su durumda bana Dursun'un atanmis bir baskan olmadigini kim ispatlayabilir mesela? Kepazelik bu, baska bir sey degil.
Kes be sacmalamaYapı da şampiyon yapıyor mu? Ona da inanıyorsun sen herhalde böyle şeylere inandığına göre.
Saçmalayan sensin mesajlarında. GS camiasını ne ile itham ettiğini fark et önce sonra yaz.Kes be sacmalama
Ne alakasi var yaw? Sen git dursun yalamaya devam et.Saçmalayan sensin mesajlarında. GS camiasını ne ile itham ettiğini fark et önce sonra yaz.
Yazdığını bile anlayamayan biriymişsin sanırım.Ne alakasi var yaw? Sen git dursun yalamaya devam et.
Bu yazdığın Fb'lilerin "Dursun atanmış başkan, yapı GS'yi şampiyon yapıyor" demekten farkı ne? GS camiasını itham ettiğin şey ne? Mustafa Cengiz'e neden kaybetti o zaman? Dursun Özbek ilk seçildiği zaman Erden Timur sayesinde seçilmedi mi? Yazdığın yorumun gittiği yeri bile düşünemiyorsun sonra sıkışınca hemen karşındakini itham. Senin gibi davranıp git Fbliler gibi yapı diye ağlamaya devam et mi diyeyim ben de şimdi?Dogru. Su durumda bana Dursun'un atanmis bir baskan olmadigini kim ispatlayabilir mesela? Kepazelik bu, baska bir sey degil.
Sen ithamda bulununca iyi ben yapincs kotu, oyle mi? Ben futboldan hic bahsetmedim diger uye ile konusurken. Dursun'dan bahsedince atladin hemen.Yazdığını bile anlayamayan biriymişsin sanırım.
Bu yazdığın Fb'lilerin "Dursun atanmış başkan, yapı GS'yi şampiyon yapıyor" demekten farkı ne? GS camiasını itham ettiğin şey ne? Mustafa Cengiz'e neden kaybetti o zaman? Dursun Özbek ilk seçildiği zaman Erden Timur sayesinde seçilmedi mi? Yazdığın yorumun gittiği yeri bile düşünemiyorsun sonra sıkışınca hemen karşındakini itham. Senin gibi davranıp git Fbliler gibi yapı diye ağlamaya devam et mi diyeyim ben de şimdi?
Sen ithamda bulununca iyi ben yapincs kotu, oyle mi? Ben futboldan hic bahsetmedim diger uye ile konusurken. Dursun'dan bahsedince atladin hemen.
Sen bu mesajında komple GS camiasına ithamda bulunuyorsun. Yazdığının nereye gittiğinin hala farkında değilsin sanırım. Daha da uzatmayacağım insan bir yazdığımın anlamı nereye gider diye düşünür. GS başkanını GS üyeleri seçer sen bunu diyerek GS camiasına komple itham ediyorsun. Takıldığım konu bu, Dursun falan değil. Özbek ve yönetimle ilgili eleştirilerimi de forumda çokça yaptım zaten.Dogru. Su durumda bana Dursun'un atanmis bir baskan olmadigini kim ispatlayabilir mesela? Kepazelik bu, baska bir sey degil.
Hic te oyle yapmadim. Sen istedigin gibi anlayabilirsin. Sen daha kimsenin hayalinde bile degilken ben sabahtan acik tribundeki yerimi aliyordum ogleden sonraki mac icin. Benim icin Galatasaray''in ne anlama geldigini sorgulamak ayrica okuma, yazma ve anlama seviyeme laf atabilmek senin haddine degil. Bunun icin kirk firin ekmek yemen gerek. Sana daha da yazmayacagim cunku adini gereksizler sayfasina not dustum. Ne acidir ki bu kadar kisinin uye oldugu bu forumdaki 7 veya 8. senemde bu mertebeye erisen ancak ikinci kisisin. Hadi ugurlar ola.Sen bu mesajında komple GS camiasına ithamda bulunuyorsun. Yazdığının nereye gittiğinin hala farkında değilsin sanırım. Daha da uzatmayacağım insan bir yazdığımın anlamı nereye gider diye düşünür. GS başkanını GS üyeleri seçer sen bunu diyerek GS camiasına komple itham ediyorsun. Takıldığım konu bu, Dursun falan değil. Özbek ve yönetimle ilgili eleştirilerimi de forumda çokça yaptım zaten.
Yorumlarına ve gideceği yerleri görememene bakınca öyle pek bir şeye ihtiyacım olduğunu göremedim. Attığın mesaj orada duruyor o mesajın ne anlama gelebileceği de belli. Mesajlarına ve kendine had gördüğün ithamlara bakınca onur duydum. Sana da Uğurlar ola.Hic te oyle yapmadim. Sen istedigin gibi anlayabilirsin. Sen daha kimsenin hayalinde bile degilken ben sabahtan acik tribundeki yerimi aliyordum ogleden sonraki mac icin. Benim icin Galatasaray''in ne anlama geldigini sorgulamak ayrica okuma, yazma ve anlama seviyeme laf atabilmek senin haddine degil. Bunun icin kirk firin ekmek yemen gerek. Sana daha da yazmayacagim cunku adini gereksizler sayfasina not dustum. Ne acidir ki bu kadar kisinin uye oldugu bu forumdaki 7 veya 8. senemde bu mertebeye erisen ancak ikinci kisisin. Hadi ugurlar ola.