2025 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen yılın (haziran 2024 to haziran 2025) total zararı 2.2 milyar olmuş total gelir 13 milyar olmasına rağmen.

Sponsorluk geliri 3 milyarmış, az.

Artik su feci maaslari arti bonservis cilginligi birakma zamani geldi. CL den ilk 24 kalsak bile bize ne getirisi olacak? Böyle kadro sirf Süper Lig artik belki CL bir tur atlamak icin inanilmaz lüks. Yoksa siradaki sarilacak ada olur

Yapılan sermaye artışı içinde değil sanırım o sermaye artışı ile artıya geçmiş oluyoruz aslında. BB borcundan çıkmak bu seneki tablolara olumlu anlamda iyi etki edecek. Sponsor geçen seneki kurla 80 milyon euro civarı iken bu seneki kurla 60 milyon euro civarı yapıyor sanırım. Yani bu sene sponsor gelirini 4.5-5 milyar TL yapmamız lazım lakin hala takımın formasında sırt, kol altı gibi boş bölümler var sponsor konusunda takımda başarılıyken yönetim ciddi manada başarısız görüntü çiziyor. Sene sonu seçim var kim aday olur yada tekrar Özbek mi seçilir bilmem ama yönetimde ciddi manada değişiklikler olmalı iş yapan adam sayısı çok az yönetimde.

1759923922799.webp

Erkek basketbol ve voleybolda doğru düzgün gelir yok. Her sene zarar yazıyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 305291

Erkek basketbol ve voleybolda doğru düzgün gelir yok. Her sene zarar yazıyoruz.
Umurlarında olduğunu düşünmüyorum.Büyük sponsorlar bulabilecek çap yok bu yönetimde.Bunun için özel çabada satfettikllerini düşünmüyorum.Gelecek olan güçlü sponsor gelmez bunlara.Bu yüzden önümüzdeki seçimde erden timur önderliğinde artık başkan mı olur yöneticimi olur bilmiyorum güçlü bir yönetim şart.

Hamamsonun söyledikleri cok dogru ,fenerlilestik ali donemi feneri gibi kimse eleştiriyor kimse sorgulamıyor

Futbol aklımız Okanmış, gerek yok başkasına dedi.

Dursun Özbek: "Galatasaray Adası'nda büyük bir yenileme yaptık. Sırada yüzme havuzunun etrafında kazıkların çürümesi sonucu tehlike arz eden küçük bir kısım var. Sezon bittiği için yenilme yapmak için harekete geçtik ve bütçeyi hazırladık. Adanın bundan sonra uzun süre sadece rutin bakımları olacak ve sizlere hizmet edecek.

Mecidiyeköy Projesi için faaliyetlerimiz devam ediyor. Nisan 2026 sonu itibarıyla inşai faaliyetlerin tamamlanmasını ve gayrimenkul satın almış kardeşlerimize teslimat yapılmasını planlıyoruz.

Kalamış Tesisleri'nin yenilenmeye ihtiyacı var. Bunu yapmak için tesisleri kapattık. Proje çalışmamız devam ediyor. Oradaki yenilemeyi ve işletme şeklini gözden geçirip, sizin hizmetinize vereceğiz."

Dursun Özbek: "Altyapıyı Kemerburgaz'a taşımak için çalışmalara başladık. Ruhsat çalışmalarımız bitti. İnşaat başladı. Burası da Galatasaray için çok büyük tesis. Futbolun önümüzdeki yüz yıllara taşınması ve gençlerin yetiştirilmesi için mükemmel bir tesis oluyor."

Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi'nin 49 yıllığına Galatasaray'a tahsil edilmesi için bize ön süre tanıdılar. Projeyi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sunup, onaylarını ve inşaat ruhsatını almamız gerekiyordu. Projemizi Bakanlık’a sunduk ve oradan onay geldi. Mimari projenin yanında, elektrik ve mekanik projeleri de ilgili merciler için hazırlıyoruz. Çok kısa sürede inşaat ruhsatını alacağımızı düşünüyorum. İnşaata başlamak için süremiz var, çok kısara sürede kazmayı vuracağım. Bunun için de sizlerden destek istiyorum."

Dursun Özbek: "Aslantepe Vadisi için projeleri sunmuştuk. İnşaat ruhsatı için onay geldi. Hiç gecikmeden orada kazmayı vuracağız. Akademi tesislerimizi Kemerburgaz'a taşımak için faaliyete geçtik ve burada ruhsat çalışmalarımız bitti. İnşaata başladık."

Son düzenleme:
Bolayır: "Barış Alper Yılmaz sempatik, güzel ve hızlı koşuyor. Koşarken sırtıyla, omuzuyla rakibini bazen yıkıyor, bazen düşüyor. Buna da talip çıkarsa ocak ayında iyi para verirlerse 'güle güle' diyelim"

Dursun Özbek, Turcan Bolayır'ın bu açıklaması üzerine söze girerek, "Futbolcularımız hakkında böyle konuşmayalım, bizi dinliyorlar"

Bolayır, Dursun Özbek'in bu uyarısına, "Dinleyebilirler! Küfür mü ediyorum? Bula bula beni mi buldunuz başkanım. Ben burada janti konuşuyorum, kimseyi kırmıyorum. 'İsim verme, isim verme' yani isimsiz mi bu adam dünyaya geldi. Nüfus kağıdında ismi belli değil mi?" karşılığını verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt