2025'teki Kendinize Bir Mesaj Birakın (31 Aralik 2025 Uplanacak )

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Bir onceki baslik ilgi gormustu , yenisini acalim denince yuvarlak olsun diye 2025 dedim/
2023 diyenler oldu ama cok az bir sure zaten beklentimiz de belli asil onemli olan sonrasi turkiye nasil olacak , toparlayacak miyiz?

* 2025'te yurtdisina temelli yerlesmis olurum diye tahmin ediyorum ama asil dilegim islerin duzelmis olmasi, refah ve huzurun saglanmasi tekrar ki memleketimizde yasamaya devam edelim.
* umarim sonunda kafamizi sokacak bir ev almis oluruz.
* galatasaray'dan beklentim en azindan bir yada iki sampiyonluk bu donem icerisinde.
* gezmek yada tekrar ziyaret etmek istedigim birkac ulke var ; ingiltere belki irlanda , guney afrikada birkac ada ulkesi ; australya ..

Umarım her şey yolundadır. Sağlığın, huzurun yerinde mi? Evin borcunu yarılandı. 2020 model arabanı 2024 modele yükseltmişsindir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım her şey yolundadır. Sağlığın, huzurun yerinde mi? Evin borcunu yarılandı. 2020 model arabanı 2024 modele yükseltmişsindir diye düşünüyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
senin araba 1trilyon olur o zamana :D

Yeni imparatorumuz ardayi ilk önce ben tebrik etmis olayim. Yil 2021 aylardan aralik 18.

24cu sampiyonluk icin ara transferde bir forvet bir kaleci bir stoper 2 de orta saha lazim hocam

Vatanın daha yaşanabilir bir yer olması
İkili ilişkilerde Orta Doğu ve katar benzeri ülkelerden uzaklaşıp Avrupa’ya yaklaşmak

D_z1GGcUYAYMhbh (2).webp

2023 virajından sonra da aynı şeritte giderse memleket ve sen hala burada isen,çok kızarım.

Geri
Üst Alt