GSC Haber 2026/27 Sezonu Formaları Tanıtıldı

Formaları nasıl buldunuz ?

• Beğendim

• Eh İşte

• Beğenmedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Parcali bekledigimden güzel duruyor.
Fontlar da güzel.
Siyah da hic fena degil.

Sadece beyaz tirt.

Bu nasılmışmış gençler 👇

3aa3e0cd4a7e7d27cfc82d50e42d8cb3-1.webp

real-madrid-20-21-font-1.webp

Gerçi geçti bolunun pazarı...

beyaz forma sanki hiç değişmeden her sene önümüze çıkarılıyor gibi

Evet her sezon olduğu gibi formaları futbolcular üstüne geçirdiğinde formaları beğendik yeni font yeni bir hava katmış güzel beğendim

Sadece beyaz formada Welcome to Hell yazdığı düşünülüyordu ama her formamızda yazıyor bu da geçtiğimiz sezon çokça konuşulduğu için formaya eklenmiş güzel düşünülmüş bir detay

Hani nerede bu geçiş formalarda ? :D

kontür çizgileri o mantıkta ayarlanmış olabilir ama logoda ki geçiş demek zor biraz.

günün sonunda arial saçmalığından çıkıldı en azından - o pozitiflikte bakıyorum.

@Hasan Bekir bizim ensede reklam olayı nedir sen bilirsin ? yoksa ligde de isimleri yukarı yazmak lazım. hatta reklamı numaranın altına almak lazım ense yerine genel anlamda - regülasyon nedir bilmiyorum ama ismi aşağı almak epey saçma bir şey

Maç forması bir tek parçalı özelinde mi satılıyor? Beyazın maç formasını göremedim.

Bu sefer kırmızı puma logosu daha hoş durmuş

Hani nerede bu geçiş formalarda ? :D

kontür çizgileri o mantıkta ayarlanmış olabilir ama logoda ki geçiş demek zor biraz.

günün sonunda arial saçmalığından çıkıldı en azından - o pozitiflikte bakıyorum.

@Hasan Bekir bizim ensede reklam olayı nedir sen bilirsin ? yoksa ligde de isimleri yukarı yazmak lazım. hatta reklamı numaranın altına almak lazım ense yerine genel anlamda - regülasyon nedir bilmiyorum ama ismi aşağı almak epey saçma bir şey

Abi şunlara bakar mısın şahaneler yaw

Abi şunlara bakar mısın şahaneler yaw

alttaki iki ürünü formadan daha çok beğenip alan olacaktır- hatta gidip onun arkasına font ve numara bastıranda olur

ben hala detay rengi olarak Mor rengin Turuncuya renge neden tercih edildiğini anlamış değilim.

Parçalı gene klasik parçalıdır yani en alınacak forma o içlerinden bence. ama ufak tefek biraz yenilik lazım ya- yakada olur , kol ucunda olur bir şey olur.

Geri
Üst Alt