Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.174
- 22.064
- 2.783
Yalnız inanılmaz kötü oynuyor iki takım da
Rezalet
Rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Gilberto Mora - Oyuncu profili 26/27
Gilberto Mora, 17, Meksika ➤ Club Tijuana, 2024'den beri ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 14 Eki 2008, Tuxtla Gutiérrez, Meksikawww.transfermarkt.com.tr
Açık bir kirmizi nasıl faul degil yahupozisyon faul bile değil
Yıllardır bu emre bariyi futbol otoritesi olarak gösterdiniz bizeAçık bir kirmizi nasıl faul degil yahu
Açık bir kirmizi nasıl faul degil yahu
Ben Ümit davala gibi saç yapsam babam eve sokmazdi beniBenim birden aklıma gelen zamanında Ümit Davala Dünya Kupası için özel saç kesimi yaptırmıştı sonra çocuklar tüm yaz ayni şekil kestiriyordu. Hiç öyle bir modacı biri de yok galiba şuan Milli Takımda veya bunu akıl edecek cesaretli biri.
Mert müldürBenim birden aklıma gelen zamanında Ümit Davala Dünya Kupası için özel saç kesimi yaptırmıştı sonra çocuklar tüm yaz ayni şekil kestiriyordu. Hiç öyle bir modacı biri de yok galiba şuan Milli Takımda veya bunu akıl edecek cesaretli biri.
Şimdi Meksikalı oyuncuda gördüm sen böyle birşey yaptırBen Ümit davala gibi saç yapsam babam eve sokmazdi beni
şuradaki faul nedir
ne yapıyor mesela adam
O kupada Ronaldo yaptı diye o salak traşı yapanlar vardı anasını satayım...
Bacagiyla ittirip düşüruyor iste kosarken kordisyonunu bozuyor karşi karşi karsiya kalacak adamın. Net kirmizi o yüzden de.
Bari bir futbol otoritesidir ama burada saçmaliyor maalesef.Yıllardır bu emre bariyi futbol otoritesi olarak gösterdiniz bize