2026 DK A Grubu M:1 | Meksika 2-0 Güney Afrika | MS | 11 Haziran | TRT 1

Yalnız inanılmaz kötü oynuyor iki takım da

Rezalet

1000162452.webp

guney afrika iyice arap takimina dondu. aranizda ciddi vizyon farki var.

Benim birden aklıma gelen zamanında Ümit Davala Dünya Kupası için özel saç kesimi yaptırmıştı sonra çocuklar tüm yaz ayni şekil kestiriyordu. Hiç öyle bir modacı biri de yok galiba şuan Milli Takımda veya bunu akıl edecek cesaretli biri.

Benim birden aklıma gelen zamanında Ümit Davala Dünya Kupası için özel saç kesimi yaptırmıştı sonra çocuklar tüm yaz ayni şekil kestiriyordu. Hiç öyle bir modacı biri de yok galiba şuan Milli Takımda veya bunu akıl edecek cesaretli biri.
Ben Ümit davala gibi saç yapsam babam eve sokmazdi beni

Mert müldür

İnternet sitesinden izliyorum maçı... Siz ilk yarı ses geriden geliyor diyordunuz bende normaldi... Devre arası gittim geldim falan ama hiç kapamadım yayını... Donmamış da... Şimdi bende de geriden geliyor... TRT yıllardır şu işi her seferinde nasıl beceremiyor inanılmaz ya...

Bacagiyla ittirip düşüruyor iste kosarken kordisyonunu bozuyor karşi karşi karsiya kalacak adamın. Net kirmizi o yüzden de.

orta sahada koşan adamın önüne kendimi atsam faul mü alacağım yani

çünkü afrikalı oyuncunun yaptığı tek şey koşmak

Geri
Üst Alt