- 16 Haziran 2010
- 208.723
- 162.421
- 6.838
Korneri yedi hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam merak ettigim sey , VAR bunu duzeltemiyor muydu yeni kurallardaKorneri yedi hakem
Yok o kadar da karışamaz VAR zaten o kadar da karışmasınTam merak ettigim sey , VAR bunu duzeltemiyor muydu yeni kurallarda
Sanki yanlis korner, ikinci sari kartlara da karisabiliyordu
Turnuva oncesi video yayinlamislardi vardi VARi dahil olabilecegi yeni 3 4 durum. Ikinci sari kartlara eminim hatta ama digerlerini unuttumYok o kadar da karışamaz VAR zaten o kadar da karışmasın
Uefa bugün somalili hakemi süper kupa finali için davet etmiş. Bir de avrupadaki futbol adamları bu reklam arası işine sert çıkabilir belkiuefa biraz dirense şu fifaya ama onlar da yavşak
çin ve abdye ürün satmak için yapmayacakları kepazelik yok
bu postmodern gerizekalılıklara taraftar protestoları dışında dur diyebilecek kimse yok
Uefada bu reklam isi olmaz. CL nin icine eder resmenUefa bugün somalili hakemi süper kupa finali için davet etmiş. Bir de avrupadaki futbol adamları bu reklam arası işine sert çıkabilir belki
Biletler anlamsiz pahali cidden belli bir sebebi varmı bunun.Çok pahalı. TR maçlarını düşündüm, biletlere başvurdum çıkmadı. Serbest piyasaya baktım, dedim değmez. Uçak parası, otel parası, bilet parası. Dedim tatile çıkarım daha iyi.![]()
degmezmis hakkaten@Ali Bektaş TR-ABD maçının biletlerine bakmıştım. Stadın ücra köşelerindeki biletler $700-800 civarına satılıyordu.
Evet bazı yeni uygulamalar olacaktı ama şimdi unuttum çoğunu.Turnuva oncesi video yayinlamislardi vardi VARi dahil olabilecegi yeni 3 4 durum. Ikinci sari kartlara eminim hatta ama digerlerini unuttum
Evet bazı yeni uygulamalar olacaktı ama şimdi unuttum çoğunu.
Senin korner olayına baktimda şunu buldum, sanırım korner karari çıktığında doğru karar mı diye bakabilirlermiş ama az önceki gibi tersi durumda değil;
Although fans are increasingly united in their dislike of video refereeing, Fifa is ready to hug it tighter and has expanded the VAR protocol. First, video officials will be expected to check every decision that results in a corner. According to guidance issued by the law-making body, the International Football Association Board (Ifab), the VAR should intervene only if they can do so quickly, though there is no defined time limit. VAR will also be expected to assess decisions that lead to the award of a second yellow card and thus a sending-off (currently, they look only at straight red cards). Some figures within Ifab are hesitant to extend VAR’s brief (the reviewing of corners has been made optional and the Premier League appears ready to reject it) but Fifa is concerned about a wrong decision affecting a high‑profile match. The original VAR protocol was developed with the aim of eliminating serious incidents missed by match officials.
Burasi amerika burda herşey pahaliBiletler anlamsiz pahali cidden belli bir sebebi varmı bunun.