Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.448
- 73.459
- 5.188
Afrikalılardaki şaşkınlık koparttı beni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pazar sabah 7de kalkacak mısın reisGece maçlarını izleyemem dite şu maçı izliyorum ama pişmanlık...
Benim oğlana bıraktım o işi o kaldırır beni..Pazar sabah 7de kalkacak mısın reis
Çok saçma bir kırmızı kart bence... Adam ikili mücadele sırasında itiş kakış sırasında eli yüzüne gelmiş istemeden... Sanki öyle kasıtlı tokat/yumruk atmış gibi... Bir de özellikle hakeme izlettiği ilk açıdan şu kırmızı karta karar vermek falan dangalaklığın daniskası... En iyi açın oysa neyin VAR müdahalesi bu... Öbür açı az daha iyiydi ama orada da kasıt hissi hiç yoktu... Çekişmeli bir finalde kritik dakikada iki büyük takım oynasa asla verilmez şöyle bir kırmızı kart... İşgüzarlık etti VAR...
Meksikali ikiz takkeler goremiyorum. Böyle Dünya kupası olmazTribunler bir meksika dalgasi patlatsaniza kardesim
Sabah 6.30da kalk çayını koy mis gibi bi pazara merhaba de reis ben planı o yönde yaptım, maçtan sonra da tekneyle balığa çıkabilirimBenim oğlana bıraktım o işi o kaldırır beni..ama ondan sonraki maçlar sıkıntı...
Paraguay maçımızı bekleyelim derimMeksikali ikiz takkeler goremiyorum. Böyle Dünya kupası olmaz
Baya baya bile isteyerek vurmus. Her iki acidan da belli oluyor bu. Bence dogru kart.