2026 DK A Grubu M:1 | Meksika 2-0 Güney Afrika | MS | 11 Haziran | TRT 1

güney afrikalı oyuncuların kupadan elenince takım içi sorun itirafları düşer

adamlar mücadele etmiyor itiraz etmiyor

hiçbir şey yapmıyorlar

Gece maçlarını izleyemem dite şu maçı izliyorum ama pişmanlık...

Bavullari toplayıp gidin afrikalilar beni maçtan soguttunuz

Çok saçma bir kırmızı kart bence... Adam ikili mücadele sırasında itiş kakış sırasında eli yüzüne gelmiş istemeden... Sanki öyle kasıtlı tokat/yumruk atmış gibi... Bir de özellikle hakeme izlettiği ilk açıdan şu kırmızı karta karar vermek falan dangalaklığın daniskası... En iyi açın oysa neyin VAR müdahalesi bu... Öbür açı az daha iyiydi ama orada da kasıt hissi hiç yoktu... Çekişmeli bir finalde kritik dakikada iki büyük takım oynasa asla verilmez şöyle bir kırmızı kart... İşgüzarlık etti VAR...

Hadi yeteneği geçtim hızlı bir tane adam yok sokayım senin gibi g afrikaya

Çok saçma bir kırmızı kart bence... Adam ikili mücadele sırasında itiş kakış sırasında eli yüzüne gelmiş istemeden... Sanki öyle kasıtlı tokat/yumruk atmış gibi... Bir de özellikle hakeme izlettiği ilk açıdan şu kırmızı karta karar vermek falan dangalaklığın daniskası... En iyi açın oysa neyin VAR müdahalesi bu... Öbür açı az daha iyiydi ama orada da kasıt hissi hiç yoktu... Çekişmeli bir finalde kritik dakikada iki büyük takım oynasa asla verilmez şöyle bir kırmızı kart... İşgüzarlık etti VAR...

Baya baya bile isteyerek vurmus. Her iki acidan da belli oluyor bu. Bence dogru kart.

Kazara filan değil; adamın bile isteye sert şekilde tokat attığı her açıdan bariz görülebilecek bir şey. Etmeyin.

Baya baya bile isteyerek vurmus. Her iki acidan da belli oluyor bu. Bence dogru kart.

Önünü açmak için adamı yana doğru çekme benzeri bir hareket yapmaya çalışırken eli yüzüne geliyor... Kesinlikle tokat mokat gibi bir niyet yok...

Geri
Üst Alt