- 16 Haziran 2010
- 208.715
- 162.406
- 6.838
Gece 5'de TRT1maci kacirdim. tekrarini nereden izleyebilirim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece 5'de TRT1maci kacirdim. tekrarini nereden izleyebilirim?
Sabah 5 diyelim ona admirimGece 5'de TRT1
Sabah 6'da başlıyor aslında yani gece doğrusuSabah 5 diyelim ona admirim![]()
Fifa biletleri sattıktan sonra biletleri satın alanlara tekrar satış için fiyat limiti koymadı. Sonuç bu oldu. Sebebi Fifa yani.Biletler anlamsiz pahali cidden belli bir sebebi varmı bunun.
Tarihin bana gore en iyi oyuncularını gördüğümüz ama mundar edildiği 94 Amerika kupasına benzeyecek gibi bu kupada sonunda da baggio gibi biri cikarsa
98 tamamladı onu
98 seviyesinde turnuva olmadı 1990dan bu yana
Rezil bir yorum 2022 super bir dk idi lanvalla bir önceki dünya kupası da çok kötüydü
eammma
arjantin-fransa finali kadar heyecanlı final ben hayatımda izlemedim
Şunu turnuvada ne bileyim bi 10 maç izledikten sonra söyler insan. Bismillah daha ilk maçtan herkes karar vermiş haha.İtalya 90 dan beri dünya kupası izliyorum. Bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum...
Rezil bir yorum 2022 super bir dk idi lan
Olum bir suru mac izliyoruz o sadece dk degilki genel bir algi olarak var. Bence , Zaten ucl için falan da oluyor genelde.valla aklımda sadece arjantin ve müthiş final maçı kaldı o turnuvaya dair
açıkçası o coşku, atmosfer falan sanki yoktu, ya da ben keyif alamadım bilemedim
ya sende de aynı his oluyor mu bilmiyorum ama futbolun felaket profesyonelleşmesinden (bi bizim yönetim hariç shdshada) tribünler çok etkilendi.Olum bir suru mac izliyoruz o sadece dk degilki genel bir algi olarak var. Bence , Zaten ucl için falan da oluyor genelde.