2026 DK A Grubu M:1 | Meksika 2-0 Güney Afrika | MS | 11 Haziran | TRT 1

Tarihin bana gore en iyi oyuncularını gördüğümüz ama mundar edildiği 94 Amerika kupasına benzeyecek gibi bu kupada sonunda da baggio gibi biri cikarsa

Lan maç bitti film başladı... Filmin de sesi geriden geliyordu... Yeniledim düzeldi... Sorun maç sesinde değilmiş... Boşuna öyle izledik iyi mi...

oynanacak 100 macin sadece 1 tanesi oynanmis daha 99 mac var simdiden en kotu dunya kupasi ilan edilmis. klasik gsc.

1000056507.webp

valla aklımda sadece arjantin ve müthiş final maçı kaldı o turnuvaya dair

açıkçası o coşku, atmosfer falan sanki yoktu, ya da ben keyif alamadım bilemedim
Olum bir suru mac izliyoruz o sadece dk degilki genel bir algi olarak var. Bence , Zaten ucl için falan da oluyor genelde.

Olum bir suru mac izliyoruz o sadece dk degilki genel bir algi olarak var. Bence , Zaten ucl için falan da oluyor genelde.
ya sende de aynı his oluyor mu bilmiyorum ama futbolun felaket profesyonelleşmesinden (bi bizim yönetim hariç shdshada) tribünler çok etkilendi.

meşale yok, eskisi gibi davullu zurnalı tribünler yok, konfeti yok vs

o coşku o atmosfer olmuyor

Katar müthiş turnuvaydı ya... Özellikle grup maçlarının son gününden itibaren acayip zevkli geçti turnuva... Gollü ve hareketli maçlar çoktu...

Katar'daki kupaya hiç laf etmeyelim. En rezil 94 idi. Belli ki 2026 tahtın yeni sahibi olacak.

Geri
Üst Alt