2026 DK C Grubu M:1 | Brezilya 1-1 Fas | MS | 14 Haziran | TRT 1

Trt ve fifada mar yazıyor yav. Herkes kafasına göre aramlara isimlendirme yapıyor.
Gençlerbirliğine Gb yazmak yerine Gen yazan aspora döndü iş
Stadyumda koskoca Morocco yazıyor belki bazı durumlarda kısaltma falan yapmış olabilirler

Reklamların da kalitesi düştü yav.
Yapay zekaya mı konu yazdırıyorsunuz olm bu ne saçmalık

82'dekini hayal meyal hatırlıyor olsam da, 44 yıl dünya kupalarını izledim..

Bu kadar rezil, kepaze top oynayan, bu kadar yeteneksiz bir Brezilya milli takımı görmedim..

'Brezilya'nın maçı var.' Film repliklerine konu olmuş bir ülke takımının bu hale gelmesi kendileri adına utanç verici..

Stadyumda koskoca Morocco yazıyor belki bazı durumlarda kısaltma falan yapmış olabilirler
Fransızca ismi maroc mu ne oradan geliyor gibi.
Koca turnuvayı düzenleyen adamlar siteye ayrı stadyuma ayrı yazdırması da dünyanın her yerinde kalitenin düştüğünün sağlam göstergesi gib duruyor.

82'dekini hayal meyal hatırlıyor olsam da, 44 yıl dünya kupalarını izledim..

Bu kadar rezil, kepaze top oynayan, bu kadar yeteneksiz bir Brezilya milli takımı görmedim..

'Brezilya'nın maçı var.' Film repliklerine konu olmuş bir ülke takımının bu hale gelmesi kendileri adına utanç verici..
sadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan

sadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan
Futbolun değişmesinin etkileri bunlar hep.
Eskiden skor odaklı herkes işini yapsın şeklindeydi şimdi ileride işini yaparken geriye de bakacaksın, pas kaliten de yüksek olacak vb diye karışık koyuyor adamlar.
Bizim ülkedeki mühendislik eğitimleri gibi, her şeyden biraz koy o yolunu bulur sistemi futbolu da vurdu maalesef.
Futbolu öldürüyolar haberleri yok.
+ bir de üst düzey seviye dediğimiz yerde senede 60-70 maç oynuyor adamlar, bir yerde durup düşmeleri çok çok normal.

Casemiro oyundan alındı kırmızı görür diye

Sarısı olan Ibanez de çıktı

Hayal meyal hatırladığım 82 deki kadroda Falcao, Zico, Eder, Socrates, Serginho aklımda kalan isimler.. Attığı ülkeyi hatırlamıyorum ama Eder'in attığı bir gol vardı.. İstesen de o golü hafızadan silemezsin..

Şimdi şu takıma bakıyorsun.. Takımın en iyi oyuncusu diyebileceğin adam, soytarılıkları ile meşhur Vini Jr..

Resmen dip yapmış bir takım..

Konu megastar olunca Mbappe > Yamal hâlâ

Fas son Dünya Kupası'nda yarı final oynamasına rağmen kadro yenilmeyi iyi yapmış. El Kabı, Ziyech, Neşiri, Ambrabat felan kayıp.
Bu da sarı

Nesyri kadro da yok mu?

Brezilya bok gibi.

Bizim Sara şu takımda çok rahat oynardı.

Geri
Üst Alt