Yiğithan Gülen
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2012
- 4.996
- 2.469
- 1.913
Yav şu Arabın kırmızı görmemesi rezalet o pozisyonda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piyasa değeri 50 milyon ama... lille de çok iyi oynamış geçen sezon... dikine falan bir driplingleri var... tam istediğim topçu u23 birde...fas'ın 6 numarası çok iyi bonus kafalı olan
18 yaşındaymış veled
Trt ve fifada mar yazıyor yav. Herkes kafasına göre aramlara isimlendirme yapıyor.Morocco yazıyor?
Zaten büyük ihtimal o olacak. Epl takımları ilgilenmeye başlamış çocukla... o yüzden keşke fırsat olsa diyorum zaten...eğer psg vitinhayı satarsa 24 saat geçmeden bu çocuğu alır zaten o almasa bile maksimum 1 yıla top 6 takımdan birine gider
Stadyumda koskoca Morocco yazıyor belki bazı durumlarda kısaltma falan yapmış olabilirlerTrt ve fifada mar yazıyor yav. Herkes kafasına göre aramlara isimlendirme yapıyor.
Gençlerbirliğine Gb yazmak yerine Gen yazan aspora döndü iş
bu yaşta bu pozisyon bilgisi 0 telaş adamda futbol zekasıda var çok büyük transfer yapar buraya düşme ihtimali bence hiç yokZaten büyük ihtimal o olacak. Epl takımları ilgilenmeye başlamış çocukla... o yüzden keşke fırsat olsa diyorum zaten...
Yok yok...bu yaşta bu pozisyon bilgisi 0 telaş adamda futbol zekasıda var çok büyük transfer yapar buraya düşme ihtimali bence hiç yok
Fransızca ismi maroc mu ne oradan geliyor gibi.Stadyumda koskoca Morocco yazıyor belki bazı durumlarda kısaltma falan yapmış olabilirler
Ülkenin resmi adı "Mağrip" kısaltması kullanıyorlarStadyumda koskoca Morocco yazıyor belki bazı durumlarda kısaltma falan yapmış olabilirler
sadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan82'dekini hayal meyal hatırlıyor olsam da, 44 yıl dünya kupalarını izledim..
Bu kadar rezil, kepaze top oynayan, bu kadar yeteneksiz bir Brezilya milli takımı görmedim..
'Brezilya'nın maçı var.' Film repliklerine konu olmuş bir ülke takımının bu hale gelmesi kendileri adına utanç verici..
Futbolun değişmesinin etkileri bunlar hep.sadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan
Hayal meyal hatırladığım 82 deki kadroda Falcao, Zico, Eder, Socrates, Serginho aklımda kalan isimler.. Attığı ülkeyi hatırlamıyorum ama Eder'in attığı bir gol vardı.. İstesen de o golü hafızadan silemezsin..sadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan
Konu megastar olunca Mbappe > Yamal hâlâsadece brezilyada değil hiçbir takımda ultra yıldız yok eskiden arjantinde brezilyada almanyada hollanda da fransada falan mega starlar olur bu turnuvada bana göre tek mega star var oda yamal.Aslında sadece milli takım olarak değil artık büyük takımlarda da mega starlar yok bir ronalda messi rivaldolar figolar buffonlar gerrardlar sadece yamal heyacan veriyor şuan