2026 DK Çeyrek Final | Norveç 1-2 İngiltere | MS | 12 Temmuz | TRT 1

Futbolu daha bir aydir izleyen hanim bile anladi. Haaland satmis maci dedi.

Yalnız turpan'a hiç yakışmayan hareketler. Herif tüm takdir haklarını ingiltere lehine kullandı

Hem uykusuz kaldım hem de tuttuğum takım elendi aziz başkan ne güzel demişti severim böyle fenerbahçeyi diye aynı o moddayım severim öyle fenerbahçeyi.

Şimdi kürek çekerek dönün evinize boynuzlu vikingler sizi!

Giderken Tek kürekçim sensin benim şarkısını söylemeyi de ihmal etmeyin.

biri ekşi sözlük'te sanki biz hiç katılmadık gibi oldu yazmış
hakikaten öyle oldu
hemen elendik

Bence dünya kupasındaki en iyi maçları şuana kadar Norveç çıkardı, diğer maçların çoğu sıkıcıydı.

Bende Almanya elenince böyle boşluğa düştüm :asd:

Ben İbrahim yüzünden Türkiye'yi tutmama kararı almıştım elenmeleri haliyle bende bir etki yaratmamıştı ama Norveç'e üzüldüm valla ya.

Bizim çocuklar zaten primleri villaları götürdü keyifleri yerinde.

Özellikle Haaland ve Odegaard'ı Arsenal ve ManCity dışında izleyince gerçekten çok değerli oyuncular olduklarını tekrar gördük. Keşke Nijerya da olsaydı

Ben İbrahim yüzünden Türkiye'yi tutmama kararı almıştım elenmeleri haliyle bende bir etki yaratmamıştı ama Norveç'e üzüldüm valla ya.

Bizim çocuklar zaten primleri villaları götürdü keyifleri yerinde.
Türkiye zaten çok iyi bir jenarasyon yakaladı ama gerçek anlamda bir türlü takım olmayı beceremediler. Yönetim-Teknik idare kısmı olmadı maalesef, hele hele Hakanlar bilmem kimler kadro kuruyor sözlerini duyunca insan şoke oluyor, mesela Fatih Sultan Terim'i bir köşeye koyarsak yada M Denizli, Ş. Güneş'i falan, Arda Turan milli takımda olsa Hakan acaba böyle davranabilir miydi? itirazda etmediler belli ki böyle birşeydfe var Kaan Ayhanın eşinin laf çakmasından anlaşılıyor, gayette doksana çakmış lafı yenge.

Türkiye zaten çok iyi bir jenarasyon yakaladı ama gerçek anlamda bir türlü takım olmayı beceremediler. Yönetim-Teknik idare kısmı olmadı maalesef, hele hele Hakanlar bilmem kimler kadro kuruyor sözlerini duyunca insan şoke oluyor, mesela Fatih Sultan Terim'i bir köşeye koyarsak yada M Denizli, Ş. Güneş'i falan, Arda Turan milli takımda olsa Hakan acaba böyle davranabilir miydi? itirazda etmediler belli ki böyle birşeydfe var Kaan Ayhanın eşinin laf çakmasından anlaşılıyor.

Bizi Hakan'dan Allah kurtardı. Sözde çok Galatasaraylıymış ya Hakan Safi başkan seçilecek zannettiler diye koştur koştur Fener'e yanladılar sonra da ortada kaldılar.

Geri
Üst Alt