- 20 Ağustos 2017
- 23.771
- 16.158
- 1.838
Futbolu daha bir aydir izleyen hanim bile anladi. Haaland satmis maci dedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa kupasında izlerizGüle güle Haaland'ım seni dünya kupasında izlemek güzeldi 4 sene sonra inşallah görüşürüz![]()

Bende Almanya elenince böyle boşluğa düştümHem uykusuz kaldım hem de tuttuğum takım elendi aziz başkan ne güzel demişti severim böyle fenerbahçeyi diye aynı o moddayım severim öyle fenerbahçeyi.

Kütük kuzey londra mı renkdaşŞimdi kürek çekerek dönün evinize boynuzlu vikingler sizi!
Giderken Tek kürekçim sensin benim şarkısını söylemeyi de ihmal etmeyin.
Oslo, Norveç reis.Kütük kuzey londra mı renkdaş
Pagan vikinglere haçlı seferide düzenleyelim miŞimdi kürek çekerek dönün evinize boynuzlu vikingler sizi!
Giderken Tek kürekçim sensin benim şarkısını söylemeyi de ihmal etmeyin.

Onu da yaparız evelallah.Pagan vikinglere haçlı seferide düzenleyelim mi![]()
Bu terste bir işlik varOslo, Norveç reis.![]()
Bende Almanya elenince böyle boşluğa düştüm![]()
Acayip kendini beğenmiş bir millet bu norveçliler reis. Bildiğiniz gibi değil valla.Bu terste bir işlik var
Türkiye zaten çok iyi bir jenarasyon yakaladı ama gerçek anlamda bir türlü takım olmayı beceremediler. Yönetim-Teknik idare kısmı olmadı maalesef, hele hele Hakanlar bilmem kimler kadro kuruyor sözlerini duyunca insan şoke oluyor, mesela Fatih Sultan Terim'i bir köşeye koyarsak yada M Denizli, Ş. Güneş'i falan, Arda Turan milli takımda olsa Hakan acaba böyle davranabilir miydi? itirazda etmediler belli ki böyle birşeydfe var Kaan Ayhanın eşinin laf çakmasından anlaşılıyor, gayette doksana çakmış lafı yenge.Ben İbrahim yüzünden Türkiye'yi tutmama kararı almıştım elenmeleri haliyle bende bir etki yaratmamıştı ama Norveç'e üzüldüm valla ya.
Bizim çocuklar zaten primleri villaları götürdü keyifleri yerinde.
Türkiye zaten çok iyi bir jenarasyon yakaladı ama gerçek anlamda bir türlü takım olmayı beceremediler. Yönetim-Teknik idare kısmı olmadı maalesef, hele hele Hakanlar bilmem kimler kadro kuruyor sözlerini duyunca insan şoke oluyor, mesela Fatih Sultan Terim'i bir köşeye koyarsak yada M Denizli, Ş. Güneş'i falan, Arda Turan milli takımda olsa Hakan acaba böyle davranabilir miydi? itirazda etmediler belli ki böyle birşeydfe var Kaan Ayhanın eşinin laf çakmasından anlaşılıyor.
2026 ingiltere spider cam şikesiİngiltere'nin ilk gölünde top Spider cam'e değmiş ve yön değiştirmiş