- 31 Ağustos 2021
- 73.549
- 52.600
- 3.883
Biz hucum ederken herkes mal mal izlemese dedigin belki olur. Topu veren bakiyor.Barışın en iyi yaptığı şey şu işte topu taşımak ortaya çevirmek bir kere denemedik
Bir kere adam kacirmadik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz hucum ederken herkes mal mal izlemese dedigin belki olur. Topu veren bakiyor.Barışın en iyi yaptığı şey şu işte topu taşımak ortaya çevirmek bir kere denemedik
Bir kere adam kacirmadik
3 olabilir de 2 den epey supheliyim
Arda güler denen şeytan oynadığı sürece ne top hızlanır nede adil dağılırBiz hucum ederken herkes mal mal izlemese dedigin belki olur. Topu veren bakiyor.
Tam katilmiyorum , havalarda oldugu belli - pohpohluyor zaten tum spor dunyasi ama montellada da hata var. Merkezde oyntmalo ardayi kanatta degilArda güler denen şeytan oynadığı sürece ne top hızlanır nede adil dağılır
Adam milli takımı çiftliğe çevirdi
Koray gok guya izlemis incelemis, paraguay daha sert oynuyor diyordu sabah.Avustralya çok sert oynuyor
Arda koşu atan barışı geçtim kereme bile pas atmıyor mıy mıy mıy oynuyor sürekli poz vermek için. Çıkar onu Orkun koy takım uçarTam katilmiyorum , havalarda oldugu belli - pohpohluyor zaten tum spor dunyasi ama montellada da hata var. Merkezde oyntmalo ardayi kanatta degil
Hakan+orkun avustralyaya karsi oyun kuramadi hic
Oynadi orkun son macta, bir sey yapti diyemem acikcasi.Arda koşu atan barışı geçtim kereme bile pas atmıyor mıy mıy mıy oynuyor sürekli poz vermek için. Çıkar onu Orkun koy takım uçar
Abd yi yenebiliriz ben yarınki maçtan daha çok korkuyorumBiz yenemeyebiliriz bu amerikayi, hem baskililar hem hareketli (bize gore)
Paraguay avustralyayi yenerse 2inci olabiliriz belki.
Kagitustunde ikisinden de iyi gorunuyoruz ama ne bileyim, takim hic haziriz , hirsliyiz izlenimi vermediginden beklentim dusuk kaliyor.Abd yi yenebiliriz ben yarınki maçtan daha çok korkuyorum