2026 DK D Grubu M:2 | ABD 2-0 Avustralya | MS | 19 Haziran | TRT 1

Arda güler denen şeytan oynadığı sürece ne top hızlanır nede adil dağılır

Adam milli takımı çiftliğe çevirdi
Tam katilmiyorum , havalarda oldugu belli - pohpohluyor zaten tum spor dunyasi ama montellada da hata var. Merkezde oyntmalo ardayi kanatta degil

Hakan+orkun avustralyaya karsi oyun kuramadi hic

Avustralya çok sert oynuyor

Yalnız Avustralya baya önde karşılıyor ve toplu şekilde ofansta çıkıyor bize karşı böyle değildi, garip

Tam katilmiyorum , havalarda oldugu belli - pohpohluyor zaten tum spor dunyasi ama montellada da hata var. Merkezde oyntmalo ardayi kanatta degil

Hakan+orkun avustralyaya karsi oyun kuramadi hic
Arda koşu atan barışı geçtim kereme bile pas atmıyor mıy mıy mıy oynuyor sürekli poz vermek için. Çıkar onu Orkun koy takım uçar

Biz niye DK maçında ABD enerji bakanının açıklamalarını dinliyoruz yav

Arda koşu atan barışı geçtim kereme bile pas atmıyor mıy mıy mıy oynuyor sürekli poz vermek için. Çıkar onu Orkun koy takım uçar
Oynadi orkun son macta, bir sey yapti diyemem acikcasi.

Oradan onenlisi kenan sol baris sag kanat baslamali bana gore , forvet artik deniz mi oynatir / can uzun mu dener (takimin en kotudu ve ise yaramazi Kerem sonucta - rakipler sana 30 metre bosluk birakmiyor)

Biz yenemeyebiliriz bu amerikayi, hem baskililar hem hareketli (bize gore)

Paraguay avustralyayi yenerse 2inci olabiliriz belki.

bu avustralyanin bu kadar kotu takim oldugunu gercekten bilmiyorrdum .. nasil yenildik bu zirtapozlara biz hayretler icindeyim .. herifler amerikaya karsi iki top yapamiyorlar

Paraguayla berabere kalırsak, son maç bizim mental durum:

videoplayback.gif

Abdyi yenme ihtimalimiz Paraguayı yenme ihtimalimizden fazla. Ofansif oyun oynuyolar arkalarını barışla kenanla vs oyabiliriz.

Abd yi yenebiliriz ben yarınki maçtan daha çok korkuyorum
Kagitustunde ikisinden de iyi gorunuyoruz ama ne bileyim, takim hic haziriz , hirsliyiz izlenimi vermediginden beklentim dusuk kaliyor.

Avustralya bile orta sahada biraz basip hakan orkun kitledi kolayca. Abd bunu daha kolay yapabilir gibi duruyor.

Birde bu maci alirlarsa 6 puanlar. Beraberlik bile lider yapacaktir onlari gibi hesaplar da var.

Gorecegiz, insallah 2de 2 yapariz

Geri
Üst Alt