2026 DK D Grubu M:2 | ABD 2-0 Avustralya | MS | 19 Haziran | TRT 1

Kagitustunde ikisinden de iyi gorunuyoruz ama ne bileyim, takim hic haziriz , hirsliyiz izlenimi vermediginden beklentim dusuk kaliyor.

Avustralya bile orta sahada biraz basip hakan orkun kitledi kolayca. Abd bunu daha kolay yapabilir gibi duruyor.

Birde bu maci alirlarsa 6 puanlar. Beraberlik bile lider yapacaktir onlari gibi hesaplar da var.

Gorecegiz, insallah 2de 2 yapariz
Kapanan takımlara karşı daha çok zorlanıyoruz.

İki anglosakson eniği dostluk maçı yapıyor, sana karşı ölümüne kapanan aussieler yankeelere buyur geç birader hatta sen yorulma dur ben kendi kaleme atarım diyebilir yani şaşırmayın, bunlar aynı yere işer

İngiliz milletler topluluğu gururla sunar

Balogun u al bizim takıma koy takımın çehresi 360 derece değişir

İki anglosakson eniği dostluk maçı yapıyor, sana karşı ölümüne kapanan aussieler yankeelere buyur geç birader hatta sen yorulma dur ben kendi kaleme atarım diyebilir yani şaşırmayın, bunlar aynı yere işer

İngiliz milletler topluluğu gururla sunar
DK burası kimse kimseye maç salmaz. Adamlar bizim yapamadığımızı yapıyor.

Erken gol bulup öne geçsek 3 0 falan biterdi o maç. Sen gol atamadığın gibi bir de gol yedin.
Hoca da bizimle beraber izledi maçı. Bunun anglosaksonlukla falan alakası yok

Şunu biz yapamadık işte. 90 dk çizgiye inip içeriye yerden top çevirmemizi bekledim durdum.

bir 10 dakika barışı sağ çizgiye atıp kenanı sola alsaydı bu olacaktı işte

hatta daha ileri gideyim ferdiyi sağ beke ereni de sol beke almalıydı

Berabere bitsin lan şu maç

Berabere bitsin lan şu maç
Benim kafam yanıyor hangi sonuç çıksın için.
Düz mantık bakarsam abede farklı kazansın diyorum biraz işin içine girince çorba oluyor

Bence hedefimiz ikincilik olmalı o sebeple abede farklı galibiyet iyi gibi hem bizim maçı da çok asılmazlar

Tam katilmiyorum , havalarda oldugu belli - pohpohluyor zaten tum spor dunyasi ama montellada da hata var. Merkezde oyntmalo ardayi kanatta degil

Hakan+orkun avustralyaya karsi oyun kuramadi hic
Nerde oynarsa oynasın her topa dokunmak istiyor
Ben yıldızım diyor pas verirken adam seçiyor
Kenan ve Hakana topu direk atıyor
Diğerlerine iki üç kere durtmeden top vermiyor
Dünya kupasında şöyle bir başka topçu yok
Keşke sakatlanıp kupayı kapatsa
Ozaman görürsünüz takım nasıl oynuyor

Diğer dallama geldiği için belki iptal edilebilir golü atan noffside

Nasıl ofsayt yok laaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri