Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada an itibariyle elendik diyebiliriz
anadolu takımlarında sadece yerel ligde oynayarak gelişemezsin çünkü
e koduklarım paragöz oldukları için bi tane ortalama yerliye eşek yüküyle para istiyor, üç büyükler de o zaman bu parayı sana vereceğime gider yabancı alırım diyor
misal Arda Okan. normal şartlarında 3-4 milyona almamız gereken potansiyelli bi sağ bek, kanat bek. veya bertuğ yıldırım. ebesinin nikahı 2'sini almak bize 20 milyon euroya mal olacak
beter olsunlar
sen anadoludan o topçuyu alıpalakası yok bence
bizim geçmişteki iyi oyuncularımızın çoğu anadoluda ve yerel ligde oynayarak gelişti
başka bir sorun var belli ki
altyapı yatırımı ve en önemlisi eğitmen eğitimi sorunlu ve muhtemelen torpilli
sosyal medya baskısından korkuyolar ama bence trt spikerleri genel olarak kötü zatenspikerlerin de psikolojisi bozulmuş,
mal gibi maç anlatıyorlar
Üçlü averaja girersek nasıl 4.oluyoruz? En kötü en iyi 3.olarak çıkarızArtik ya 1. ya da 4. olacagiz sanki
Su an üclü averajda abd +2 avustralya 0 biz -2 deyiz
Yok ben paraguay macini aldik varsayiyorum. Zaten mevcut durumda kaybedersek otomatikmen 4. oluyoruz ( hem avusturya hemde paraguay karsi ikili averaji kaybetmis oluruz)Üçlü averaja girersek nasıl 4.oluyoruz? En kötü en iyi 3.olarak çıkarız
1. olmak istiyorum2-3 tane daha atın ulan
Avustralya'ya çıkmayan kırmızı karta saysinlaroha net penaltı ulan
1. olmak istiyorum![]()