2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Herkes al gülüm ver gülüm. Özellikle Hakan ve Arda.

Kenan bir şeyler yapsın diye bekliyor herkes bu nasıl bir takım ya.

Çok ama çok büyük hayalkırıklığı bugün yaşadığımız. Bunun sorumluları hesap vermeli mutlaka.
Bizim taktikte böyle. Sansa mansa oyuncu beceriden gol atmak. Biran önce bizdede birseyler degismeli. Sampiyon olduk diye kimse aldanmasin.

Yıllar sonra ilk üç takım üst tura çıkıyor (basit anlatımla). Gol dahi yemeden, puan kaybetmeden elenmek gerçekten çok acı. Bizim takımın gruptan çıkabilmesi için herhalde ilk dördün tur atlaması gerekecek.

Bizim taktikte böyle. Sansa mansa oyuncu beceriden gol atmak. Biran önce bizdede birseyler degismeli. Sampiyon olduk diye kimse aldanmasin.

Aynen Osimhen olmayınca biz de tıkanıyoruz işte.

Vallah bizimkilerin rahatlığı hiç ama hiç hoşuma gitmiyor. Hocanın katıldığı programlarda söyledikleri ümit vermiyor şimdilik.

Arada kaynayacak ama bu İsmail'i bize isteyenler vardı, evlerden ırak...

O değilde harbiden osimhen'in ne kadar büyük oyuncu olduğu milli takımdan bile anlaşılıyor, osimhen yanındakilerinde kariyerini yükseltiyor.

Hakkini yedik. Bir daha zor turnuva göruruz
Screenshot_20260620_074755_X.webp

Barışa bak içeride olacağına hala kprmer atmaya gidiyor ve orada kalıyor.zeka yokki adamda
Arda hakan montela nefret ettirdiniz kendinizden..
Ulan içeriye girmemek için yemin etmişlet.Bu kadar gerizekalılının olduğu yerde nasıl başarılı olacaksın ki.
Hacıosmanın federasyon başkanı olduğu ülkeden bırak futbolu hiçbir noktada hiçbir halt olmaz.

Barış son maçlarda bizde de yapmaya başladı sinir oldum ama hocaların hatası
Kornerde içerde olması gereken iri kıyım güçlü adamsın ama adam kullanmaya gidiyor
Çünkü hocalar hoca değil, buna bile müdahale edemiyorlar

Barış son maçlarda bizde de yapmaya başladı sinir oldum ama hocaların hatası
Kornerde içerde olması gereken iri kıyım güçlü adamsın ama adam kullanmaya gidiyor
Çünkü hocalar hoca değil, buna bile müdahale edemiyorlar
Çok büyyük rezalet hocalar.Ama futbolcuda bunu düşünsün arkadaş.Alayı için söylüyorum milyonlar almayı biliyorlat kusura bakma renktaş bunu detaylar içinde hoca uyarısı alma yani.

Geri
Üst Alt