2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Hakan C.'nin dokununmazligi var herhalde. Ayağa kopsa yine çıkmaz (1)

Can Uzun'a çok yazık oldu. (2)

Form durumu Bundesliga'da çok üstün olan Ozan Kabak var iken, 4 sene Arabistan'da keyif yapan Merih oynuyor. (3)

Kimseyi parlatamadik. Sonra avrupaya toocu satamiyoruz. Tabiki satamayiz

5.44'de kalktım. Yüzümü yıkamaya lavaboya gittim ama öyle bir ağırlık vardı ki banyoya uzansam uyuyacaktim.
Tv'yi açtım 1 dakika sonra kapatıp uyudum.
Gerçekten rezalet turnuva oldu. Sebeplerinden biri de turnuvaya katıldığımız Mart ayından beri sanki dünyanın en zor olaylarından birini başarmışız gibi bir kutlama havasında olmamız. Ürdün ve Irak bile turnuvada.
Şu Arda itinciliği de inşallah biter.

Defansif /Kontra yönelik Fiziki oynayan takımlara karşı Merkez Santraforumuz:
Kerem

Taktik:
Kilidi açamadımız için, Kerem'e havadan orta

1000230072.webp

o değilde enciso tam mertens alternatifi gibi okan hoca aldırabilir eğer uçuk para istemezlerse

Havaya girersen paraguay çakar olmuş. Şimdi amatör güreş vb. Branşlarda rant olmadığı için ülke çapında en yetenekli ve en iyi kim ise yarisip, başarılı oluyor. Futbol ve basketbol ise tamamen, konu ile alakası olmayanların yönettiği, menajerlerin oyuncularını vitrine çıkarma alanı olmuş. Ülke olarak bunu haketmiyoruz. Milli takımdaki tüm sorumluların derhal istifa etmesi gerekiyor. Q

Montellanın tek özelliği aşırı saçmalamaması, türk antrenörler gelince aşırı saçmalıyor daha da başarısız oluyoruz. Çarpmadaki 1 gibi bir adam Montella olumlu veya olumsuz bir katkısını göremiyorum.

Geri
Üst Alt