İlker Atasay
Tecrübeli Üye
- 24 Eylül 2017
- 6.278
- 4.592
- 1.278
2. takımımız elendi 1. takımımız gerçekten tuttuğumuz milli takımımız hala turnuvanın favorilerinden o kupa buenos aires semalarında kalkacak inşallah yeniden üzmeyelim kendimizi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiyeli ne yeni mi çıktı buTürkiyeli olmaktan yine gurur duyduğunuz bir gün
Türkiye’de yaşayan insanlar türkiyelidir dostumTürkiyeli ne yeni mi çıktı bu
Yoo ben Türküm seni bilememTürkiye’de yaşayan insanlar türkiyelidir dostum
tamam dostum neden alıntı yaptın o zamanYoo ben Türküm seni bilemem
alıntı yapılabilen ortamda yazdığın için olabilir mitamam dostum neden alıntı yaptın o zaman
tamamdır türkiyeli dostumalıntı yapılabilen ortamda yazdığın için olabilir mi
İşin acı olan tarafı parantez içinde belirtmeseydin bu açıklamayı gerçekten yapabileceğini düşündüğümüz biri Tff başkanı.Son Dakika:
Ibrahim Haciosmanoglu: "Grupta iki ulke futbol oynamaya gelmemis, soccer oynamaya gelmsi. Biz futbol ulkesiyiz, soccer degil"
(Gercek degil tabi)
Oyle sanilir harbi diye post etmeden ekledim zatenİşin acı olan tarafı parantez içinde belirtmeseydin bu açıklamayı gerçekten yapabileceği düşündüğümüz biri Tff başkanı.
Bende bunu anlamıyorum.Yerimizi bilmemek en büyük kusurumuz iki kadroyu yan yana koy bariz bir fark yok ne bekleniyordu.
Yani 2'ye 3.5 idi oranlar çok favorilik bir durumumuz yoktu. Onlarında Premier ligde, Fransa'da oynayan oyuncuları var arada uçurum yok.Bende bunu anlamıyorum.
Oyuncu piyasa değerleri kocaman bir balon..