2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

2. takımımız elendi 1. takımımız gerçekten tuttuğumuz milli takımımız hala turnuvanın favorilerinden o kupa buenos aires semalarında kalkacak inşallah yeniden üzmeyelim kendimizi.

Maçın halka yansıyan faturası:

türkiye - paraguay 2026 dünya kupası maçı yayını boyunca ülke genelinde televizyonlar ve yan ekipmanlar sebebiyle harcanan toplam elektrik miktarı yaklaşık 1.836.300 kwh (1,83 milyon kilowatt-saat) olup, bu tüketimin toplam faturaya net yansıması 6.719.612 tl olarak hesaplanmıştır.

Safi zararsiniz yeminle.

Hala atamadım üstümden. Çok sinirliyim moralim bozuk.

Lanet olası futbola ne güzel ara vermiştim şampiyonluktan sonra dünya kupasında gruptan çıkarız sonrasındada kura durumu diye düşünüyordum.

Lanet olsun

düşündükçe sinirleniyorum ya allah belanızı versin sizin

aptal herifler

Tekrar görüldü ki futbolda aptal insanlarla hiçbir yere varamazsınız saha dışında da bu geçerli.

Montella denen herif aptal süzme salak bi adamdır. Futbolun gerçeklerine savaş açmak senin neyine sen kimsin olm neyle inatlaşıyorsun.

Hala atamıyorum içimden sinirimi

2002 DKda Şenol Güneş'i o Brezilyayı yenemedi diye linç ettik linç halk olarak, o zamanki güçlü basın içinden geçti adamın. Müthiş top oynamıştık.

Euro 2008de her maç ayrı heyecandı, Fatih Hocam Scott Piri diye kondisyonum getirmişti, taktik değiştirmişti, bir şeyler denemiştim ve başarılı da olmuştuk.

Euro 2016da prim olaylarına rağmen Çekya'yı yenmiştik, iyi de top oynuyorduk p şımarık tayfaya rağmen.

Euro 2020 travması gibi travma yaşattınız bize. Çoooook uzun süredir güzel futbol da oynamıyoruz ayrıca. Milli duygulardan izliyoruz maçları, futbolumuz çok kötü.

şuradaki bizimle doşşak geçen tüm herkesin sebebi sizsiniz 11 kısa adam

Uğurcan'ın yediği golde yapabileceği hiç bir şey yokmuş neye göre Uğucan'a sallamış bazı yorumcular Haluk gibi anlamadım. Top çok iyi çıkmayacak yere gitmiş ne yapsın Uğurcan? Süper yıldız diye baktığımız oyuncular yine ortada yok ama Kenan Yıldız nerede diyen yok?

forvetsiz takımı ciddiye almadığım için beklediğim şekilde sonuçlandı dünya kupası. Türkiye takımı genel anlamda zaten turnuva özürlü bir takım olduğundan sadece futbol olarak fazla yorumlanacak bir şey yok.

Son Dakika:

Ibrahim Haciosmanoglu: "Grupta iki ulke futbol oynamaya gelmemis, soccer oynamaya gelmsi. Biz futbol ulkesiyiz, soccer degil"

(Gercek degil tabi)

Son Dakika:

Ibrahim Haciosmanoglu: "Grupta iki ulke futbol oynamaya gelmemis, soccer oynamaya gelmsi. Biz futbol ulkesiyiz, soccer degil"

(Gercek degil tabi)
İşin acı olan tarafı parantez içinde belirtmeseydin bu açıklamayı gerçekten yapabileceğini düşündüğümüz biri Tff başkanı.

Geri
Üst Alt