2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Paraguay ve dünya kupası deyince aklına bu gelmeyen var mı

1781858819252.webp

Valla ben blokluyorum. 29 yaşında ilk defa dk izliyorum. Heyecanımıza turp sıkıyor herifler
Bende 2. defa hayatimda bizimkileri dunya kupasinda goruyorum, yani cogu insan gibi tabi ki. Biz zit pit sanki her 4 senede bir buralarda oluyoruz da bir de TFF baskani olacak zat yuzunden milli takimin elenmesini isteyelim.

İşin kötüsü farklı kazanmamız lazım. Ahhj ulan montella ahhh

Kenan Barış Yunus
Orkun Arda
Hakan
Eren Abdulkerim Merih Ferdi
Uğurcan

Ofansif başlamak lazım yapacak birşey yok

İlk maçta tokat yediğimiz için belki ayaklar yere basar ama aynı kafayla çıkarsak ters gelir bunlar da bize. Amerika önde kusursuz basarak tarumar etti. Bizde öyle bir baskı kalitesi yok. Topla yetenekli oyuncuları var. Zaman ve alan verirsek sıkıntı yaşarız.

İlk maçta tokat yediğimiz için belki ayaklar yere basar ama aynı kafayla çıkarsak ters gelir bunlar da bize. Amerika önde kusursuz basarak tarumar etti. Bizde öyle bir baskı kalitesi yok. Topla yetenekli oyuncuları var. Zaman ve alan verirsek sıkıntı yaşarız.
Türkiye 3 atar diyordun

olur da bu maci kazanirsak oyuncularin mac sonu aciklamalarinda "herkese gösterdik" tarzinda böbürlenmelerini bekliyorum

sanki biz kötülügünüzü istiyoruz

umarim yapmazlar yoksa yine antipatik olacaklar

olur da bu maci kazanirsak oyuncularin mac sonu aciklamalarinda "herkese gösterdik" tarzinda böbürlenmelerini bekliyorum

sanki biz kötülügünüzü istiyoruz

umarim yapmazlar yoksa yine antipatik olacaklar
Oyunculari birak sen haciosmani gor,:)

"Hesap mesap..." Falan filan 5 dk laf gecirmekle ugrasir

valla o hic umrumda degil zaten her zaman antipatik kalacak o. istedigi kadar konussun.

oyuncular antipatiklesmesin de önemli olan o
Bu sac bas yuzunden irdelenenler biraz tepki koysa haklaridir bence 1 er cumle (cok sacma seviyede elestiri yediler)

Onlara anlayis gosteririm acikcasi abartmadiklari surece.

Yensinlerde once bi

Zeki’nin yerine Mert’i oynarma gafletinde bulunmaz umarım.

Merih-Ozan
Kerem-Kenan
İsmail-Yunus değişiklikleri yeterli

Kenan sola, Yunus sağa, Barış Forvete, Arda 10 noya

BAY yedege cekilecek, Akoglan ilk 11. Bekleyin görün.

Geri
Üst Alt