Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.095
- 10.883
- 2.838
Paraguay ve dünya kupası deyince aklına bu gelmeyen var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende 2. defa hayatimda bizimkileri dunya kupasinda goruyorum, yani cogu insan gibi tabi ki. Biz zit pit sanki her 4 senede bir buralarda oluyoruz da bir de TFF baskani olacak zat yuzunden milli takimin elenmesini isteyelim.Valla ben blokluyorum. 29 yaşında ilk defa dk izliyorum. Heyecanımıza turp sıkıyor herifler
Neden? Liderlik icin diyorsan 2de 2 yaparsan gene lidersin avsutralya paraguayi yenemezse (orada da paraguay yenip 3uncu olmak isteyecek)İşin kötüsü farklı kazanmamız lazım. Ahhj ulan montella ahhh
+ Roque Santa Cruz. Kral 45 yaşında hala oynuyormuş
Türkiye 3 atar diyordunİlk maçta tokat yediğimiz için belki ayaklar yere basar ama aynı kafayla çıkarsak ters gelir bunlar da bize. Amerika önde kusursuz basarak tarumar etti. Bizde öyle bir baskı kalitesi yok. Topla yetenekli oyuncuları var. Zaman ve alan verirsek sıkıntı yaşarız.
Oyunculari birak sen haciosmani gor,olur da bu maci kazanirsak oyuncularin mac sonu aciklamalarinda "herkese gösterdik" tarzinda böbürlenmelerini bekliyorum
sanki biz kötülügünüzü istiyoruz
umarim yapmazlar yoksa yine antipatik olacaklar
Oyunculari birak sen haciosmani gor,
"Hesap mesap..." Falan filan 5 dk laf gecirmekle ugrasir
Bu sac bas yuzunden irdelenenler biraz tepki koysa haklaridir bence 1 er cumle (cok sacma seviyede elestiri yediler)valla o hic umrumda degil zaten her zaman antipatik kalacak o. istedigi kadar konussun.
oyuncular antipatiklesmesin de önemli olan o